Ha egy kicsit is érdekel a motorsport, vagy a Forma 1 akkor biztosan tudod mit is hívnak zöld pokolnak. A Németországban található Nürburgring, Nordschleife 22 km-es aszfaltcsíkja, a pálya ahol 1976-ban Niki Lauda katasztrofális balesetet szenvedett, és hajszálon múlott, hogy életét veszítse. Ahol minden Forma 1-es nagydíj egyenlő volt a hülyeséggel, hiszen a pálya elavult és ostoba, esős időben pedig az életveszélyesnél is életveszélyesebb.

Éppen ezért szeretik ennyien, és éppen ezért kihívás épségben végig autózni. Ha ezen végig mész egyben öcsém, akkor a golyóid a helyükön vannak! Számos baleset helyszíneként szolgál mégis töretlenül autózza végig aki csak megteheti, és egy újabb átépítésről szó sem eshet. Mostanra minden valamire való új modell is megfordul a pályán a 40-es években felállított első 9 perc alatti rekordok rég 7 alá csúsztak, elektromos szörnyekkel autóznak rajta és batár SUV modelleket tesztelnek. Ha egy kocsi ezen a pályán jót megy, az bárhol megy jót.

Bár a Német Nagydíjnak jó ideje Hockenheim ad otthont, a Zöld Pokol nem lett kevésbé forgalmas. A 150 000 nézős pálya töretlenül vonzza a népeket, a következő videóban pedig egy olyan gyűjteményt találhatsz, amelyben nem éppen Forma 1-es versenyzők kocsiznak. A nyomvonal még tapasztal pilótáknak is kihívás nem hogy a videóban szereplő amatőröknek.

A pályán egyébként számos reklám, autóteszt, és videó is készült az egyik kedvencem a Format67, azaz Daniel Michaelis nevéhez fűződik és egy Honda NSX a főszereplő, ha még nem láttad ezt is érdemes lehet megnzéni: