kedd - 2022. szeptember 27.
11.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 640 Ft
100 688 Ft
D 764 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Ezek a legmenőbb autók Henry Cavill garázsából

Komoly verdákat birtokol a brit filmsztár.

1983. május 5-én látta meg a napvilágot Henry Cavill. A Supermant és a Vajákot is alakító brit színész (aki amúgy Sherlock Holmes bőrébe is belebújt már). Az izmos testfelépítésű híresség garázsa nem szűkölködik menő autókban, ezekből szemezgettünk most.

Aston Martin DBS

Cavill egyszer azt nyilatkozta, hogy miután megkapta az első komolyabb fizetését, az édesapjával ellátogatott egy luxuskereskedésbe, hogy elkényeztesse magát. Egy darabig tipródott, hogy milyen modellt válasszon magának, a szülei ajánlására végül az Aston Martin DBS mellett döntött.

Aston Martin DBS
A kép illusztráció (Forrás: Aston Martin)

Cadillac XTS

Két hathengeres motort kínál a modell, egy 415 lóerős V6-ost kizárólag a Platinum V-Sport változathoz, és egy 308 lóerős, 3,4 literes V6-ost a többi kivitelhez. 

Cadillac XTS
A kép illusztráció (Forrás: Cadillac)

McLaren MP4-12C Spider

A következő járműben egy sportautót tisztelhetünk, amely lehúzható keménytetővel rendelkezik. A tető menet közben is működtethető, amíg az autó sebessége nem haladja meg a 30 kilométer/órát. Az MP4-12C Spider 3,1 másodperc alatt teljesíti a 0-100-as sprintet, 0-ról 200 km/órára pedig mindössze 9 másodperc alatt gyorsul fel. A 3,8 literes, V8-as motor 320 km/órás végsebességet tesz lehetővé.

Ferrari 458 Spider

Mercedes-Benz E-osztály

Az E-osztályból eladott több mint 14 millió darab önmagáért beszél. Kategóriájában ez az egyetlen modell, amelyből öt különböző változat is létezik (Cabrio, Coupé, Berlina, Estate és All-Terrain). Benzines, dízel és plug-in hibrid kivitel is van belőle, na és persze az AMG verziókról sem szabad megfeledkezni. A teljesítmény az E180-as 155 lóerejétől az AMG E63 S 4MATIC+ 612 lóerejéig terjed.

+1

Cavill náhány évvel ezelőtt kipróbálhatta az Audi e-tront, saját bevallása szerint nagy élvezet volt vezetni az autót, és miután hozzászokott a csendhez, elképzelte, hogy milyen nyugodt lehetne egy város, ha csak elektromos járművek használnák a nekik kijelölt utakat.

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!