vasárnap - 2023. január 29.
0 °C
borús égbolt
alapjarat.hu logo
95 630 Ft
100 674 Ft
D 692 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Háromkerekű Audival csapatott egy nő az autópályán Kaliforniában - VIDEÓ

2022. október 07. | 07:52

A csomagtartó is nyitva volt.

A kaliforniai Orange Countyban szokatlan látvány fogadta a nappali forgalom résztvevőit, amikor egy Audi jelent meg köztük, csakhogy nem a szokványos módon. A fekete SUV jobb eleje teljesen össze volt törve és hiányzott a jobb első kerék.

Az Instagramra felkerült videón látszik, hogy az autó csomagtartója is nyitva volt, de a kocsiban ülő nőt láthatólag nem zavarja. A videót készítő sofőr igyekszik jelezni a nőnek, hogy álljon félre, de ez nem történik meg, az Audi csupán egy lehajtónál hagyja el az autópályát, ahol előtte nagyjából 130 km/h-s sebességgel közlekedett.

Ha ez nem lenne elég, a nő beleütközik egy, a jelzőlámpánál előtte várakozó autóba, ekkor száll ki a videó készítője és vonja őt kérdőre. A nő apróságként kezeli a helyzetet és nem érti, mi a probléma, azonban a csomagtartóba rakott hiányzó kerék arra enged következtetni, hogy talán egy kicsit mégiscsak sejtette, hogy valami nem stimmel. Az nem derül ki a videóból, mi történik a rendőrség kiérkezése után, azonban az Orange County Körzeti Ügyészsége által kiadott közlemény rendőrségi oldalról is furcsaságokat mutat.

A hivatal szerint a nő azt állította, hogy nemrég diagnosztizáltak nála rákot, és az emiatt szedett gyógyszerei okozták a furcsa viselkedését. Ez a körülmény azonban nagyban nehezítené a nyomozást, ezért nem intézkedtek hamarabb a hatóságok a nő ellen, holott tudtak az incidensről, de jogi szempontból az Egyesült Államokban könnyen pereskedéssé fajulhatott volna a dolog, mivel a nőnek valóban orvosi receptre volt gyógyszere.

Ha drága a Bugatti Chiron, rendeld meg kínából, kétmillióért Talált rendszámmal, becuccozva, jogosítvány nélkül vezetett, és ez még mindig semmi!

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!