Az első generációs Renault Twingo szerintem egy fantasztikus autó. Nem csak a szórakoztató megjelenése, de praktikuma és gazdaságossága miatt is tudom szeretni. Ha egyszer meg tudom oldani egyoldalú, gyermeki rajongás nélkül, akkor mindenképpen feldolgozom.

Ez az autó kétségkívül vidám, ami manapság nagy szó, hiszen a tükörben megjelenő modern autók többsége, a „meg akar ölni” érzést kelti bennem. Láttál már a tükörben akkora Audi hűtőrácsot, mint a szélvédőd, kétoldalt mérges, perzselő LED-ekkel? És egy Twingót a bamba kis mosolyával? Ugye, hogy ugye. Talán még az első generációs MX-5-nek, az Austin Healy Frogeye Sprite-nak van hasonlóan vidám karaktere, de azokból sosem készült ennyire sok.

Tehát a recept egyszerű. Mérges, drága és ijesztő csúcssportautókra felfüggesztjük egy vidám, aranyos és olcsó városi kisautó orrát, ezzel megtartva a sportos megjelenést, de egy sokkal barátságosabb tekintettel. Egyik-másik annyira kiadja, hogy ha a megvásárlására lenne pénzem, már nem is lenne pénzem. Következzen tehát 10 nagyszerű példa arra, hogy Twingo-orral minden mókásabb!

Mercedes SLS AMG

Bugatti EB110

Ferrari F50

Ferrari 599 GTB Fiorano

Lancia Stratos

Mclaren P1

Mercedes CLK GTR

Toyota Supra

Lamborghini Huracán Evo

Porsche 993 911

Ha érdekel, mit hoznak ki a kreatív elmék a Fiat Multiplából, akkor ezt a cikket se hagyd ki!