Az első generációs Renault Twingo szerintem egy fantasztikus autó. Nem csak a szórakoztató megjelenése, de praktikuma és gazdaságossága miatt is tudom szeretni. Ha egyszer meg tudom oldani egyoldalú, gyermeki rajongás nélkül, akkor mindenképpen feldolgozom.

Ez az autó kétségkívül vidám, ami manapság nagy szó, hiszen a tükörben megjelenő modern autók többsége, a „meg akar ölni” érzést kelti bennem. Láttál már a tükörben akkora Audi hűtőrácsot, mint a szélvédőd, kétoldalt mérges, perzselő LED-ekkel? És egy Twingót a bamba kis mosolyával? Ugye, hogy ugye. Talán még az első generációs MX-5-nek, az Austin Healy Frogeye Sprite-nak van hasonlóan vidám karaktere, de azokból sosem készült ennyire sok.

Tehát a recept egyszerű. Mérges, drága és ijesztő csúcssportautókra felfüggesztjük egy vidám, aranyos és olcsó városi kisautó orrát, ezzel megtartva a sportos megjelenést, de egy sokkal barátságosabb tekintettel. Egyik-másik annyira kiadja, hogy ha a megvásárlására lenne pénzem, már nem is lenne pénzem. Következzen tehát 10 nagyszerű példa arra, hogy Twingo-orral minden mókásabb!

Mercedes SLS AMG

Mercedes Twingo orral

Bugatti EB110

Bugatti Twingo orral

Cizeta-Moroder V16T

Cizeta-Moroder V16T Twingo orral

Ferrari 599 GTB Fiorano

Ferrari 599 GTB Fiorano Twingo orral

Lancia Stratos

Lancia Stratos Twingo orral

Mclaren P1

Mclaren P1 Twingo orral

Mercedes CLK GTR

Mercedes CLK GTR Twingo orral

Toyota Supra

Toyota Supra Twingo orral

Mazda MX-5 NC

Mazda MX-5 NC Twingo orral

Porsche 993 911

Porsche 993 911 Twingo orral