kedd - 2022. szeptember 27.
16.5 °C
erős felhőzet
alapjarat.hu logo
95 640 Ft
100 688 Ft
D 764 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Istenre bíztam magam, mondta a piroson 190-nel átszáguldó autós

Két autónak és egy háznak is nekiütközött a nagy sebességgel közlekedő kocsi.

Egy ohiói nő komoly károkat okozott, miután 120 mérföld/órás (193 km/órás) sebességgel áthajtott a piros lámpán, majd több autónak, egy közműpóznának és egy háznak is nekiment. A baleset oka talán még furcsább, ugyanis a gyerekével utazó sofőr bevallotta, hogy szándékosan hajtott át a piroson, mert „próbára akarta tenni az Istenbe vetett hitét”.

Az eset még júniusban történt, csodával határos módon senki sem sérült meg súlyosan a balesetben, a vétkes autóban ülő 11 éves gyermek is karcolásokkal megúszta az ámokfutásba torkolló kalandot. A közlekedési kamerák felvételei rögzítették, ahogy a Ford Taurus autója egy kereszteződésben kissé lebontja egy másik autó orrát, mielőtt a következőbe belecsapódott volna.

A helyszínre kiérkező rendőröknek azt mondta a balesetet okozó nő, hogy szándékosan hajtott át nagy sebességgel a piros lámpán, mint mondta, Istenre bízta magát és a gyermekét. A sofőr hozzátette, engedte, hogy az Úr vegye át a kocsi irányítását. Az egyenruhások beszámolója szerint a hölgy arról is beszélt nekik, hogy az elmúlt időszakban komoly megpróbáltatásokon ment keresztül, nemrég a munkahelyéről is kirúgták őt. 

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!