2023. június 08. | 14:23

Néhány ember biciklizés közben viszi magával a kutyáját, de úgy néz ki, hogy nagyobb állathoz nagyobb jármű is jó.

Kisebb kocsisor alakult ki a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Geszteréd településén. Az elöl haladó autó indokolatlanul lassan ment, ez joggal bosszanthatta a többi autóst.

De ha közelebbről megnézi az ember, akkor nem volt indokolatlan az a sebesség. Hiszen az autóban ketten ütlek és az anyósülés utasának egy nehézrakománya volt éppen.

Annyira nehéz, hogy nem is az autóban vitte magával, hanem azon kívül. konkrétan egy egész lovat próbáltak magukkal vinni, ehhez pedig az autó mellett sétáltatták.

A jobbegyen ülő tartotta a kötőféket, míg a ló békésen haladt az autó mellett. Bár voltak húzósabb helyzetek, a felvételt készítő autó tulaja szerint a ló néha majdnem nekiment az oszlopoknak az út szélén.

Azt nem tudni, hogy éppen honnan hova tartottak. Ahogy az sem derült ki, hogy épsésgben megúszta-e mindenki a különös szállítási módszert.

A közelmúltban egyébként nem ez az első különös lovas eset. Még február elején írtuk meg, hogy egy lovas fogat elszabadult, és forgalommal szemben haladt, végül mégsem történt baleset.

Depositphotos