David Beckham nevét még azok is ismerik, akik egyáltalán nem követik a futballt, hiszen még aktív pályafutása alatt divatdiktátort faragott magából, gyakorlatilag havonta cserélte a frizuráját, később pedig üzletemberként is hírnevet szerzett magának. Persze focistának is kiváló volt, a jobb lába gyakran elsült, minden idők egyik legjobb pontrúgás-specialistájának tartják őt, a beadásai, indításai élményszámba mentek. Na de minket most nem a legendás kiflik érdekelnek, hanem azok a luxusautók, amiket a garázsában őriz.

Bentley Bentayga 

A saját fociklubbal rendelkező híresség nagy rajongója a márkának, a Bentayga mellett egy Continental GT-je és egy Mulsanne-ja is van. Azt nem tudni pontosan, hogy a Bentayga melyik motorral van szerelve, de az biztos, hogy Beckham ezt a kocsit vezette, amikor valaki fotót készített arról, ahogy a kormánykerék mögött szabálytalan módon használja a mobiltelefonját. Emiatt hat büntetőpont került a jogosítványába, amit egyszer már bevont a hatóság fél évre – mivel gyorshajtást követett el ugyanezzel az autóval. 

Beckhamék egy Bentaygában
Kép: GC Images / Getty Images

Bentley Continental GT Convertible Mulliner V8

Ez a kocsi magában ötvözi a luxust és kimagasló teljesítményt, a meghajtásról egy több mint 500 lóerőt produkáló V8r gondoskodik. Az autóról és Beckhamről erre a linkre kattintva nézhetsz képet.

Bentley Continental GT Convertible
A kép illusztráció (Forrás: Bentley)

Cadillac Escalade

A sztárok feltűnően nagy érdeklődést mutatnak az Escalade iránt, ez alól a Manchester Uniteddel BL-t nyerő Beckham sem jelent kivételt. Az ő Escalade-ja azonban eltér a többi példánytól, a hűtőrácsra a gyártó felpattintott egy hatalmas emblémát, a közepén látható „23” jelzés egyértelmű utalás arra a mezszámra, amit a Real Madrid és a Los Angeles Galaxy futballistájaként viselt. Hogy pontosan hány lóerős ez a példány (amiről ide kattintva nézhetsz képet), azt nem tudni, csak azt, hogy a motorháztető alatt egy nyolchengeres motor található.

Cadillac Esclalade
A kép illusztráció (Forrás: Cadillac)

Chevrolet Camaro SS (ötödik generáció)

Ha már egyszer belekóstolt az amerikai életbe, Beckham úgy érezte, hogy egy vérbeli amerikai pony car is ki kell neki. A jelek szerint elégedett volt a Camaróval, amiért annak idején állítólag 55 ezer dollárt fizetett. A jellegzetes dizájnnal rendelkező autó sötétített ablakokat kapott, hogy a kíváncsi szemek kevésbé tudjanak belátni az utastérbe. Az autóról és a focistáról ezen a linken nézhetsz képet.

Chevrolet Camaro SS
A kép illusztráció (Forrás: Depositphotos)

Ferrari 550 Maranello 

Beckham előszeretettel kényezteti el Beckhamnét mindenféle földi jósággal, de ez visszafelé is igaz. A Spice Girls révén világhírnévre szert tevő Victoria egy nap úgy kelt fel, hogy karácsonykor meglepi a vőlegényét egy ezüst színű 550 Maranellóval. Így is tett, párja legnagyobb örömére. Az autót meghajtó 5,5 literes V12-es 485 lóerőt képes leadni 7000-es fordulaton. Az olasz sportkocsi 4,4 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100-ra, a végsebessége pedig 320 km/óra. A kocsiról ezen a linken nézhetsz képet. Beckham egy Ferrari 360 Spidert is hajtott korábban, de azt a kocsit évekkel ezelőtt elárverezték.

Ferrari 550 Maranello
A kép illusztráció (Forrás: Depositphotos)

Jaguar XJ

Az angol labdarúgó-válogatott korábbi kiválóságával szinte bármit el lehet adni a világon, de csak kevés cég tudja megfizetni őt. Tudják ezt jól a Jaguárnál is, ahol a PR-főnök javaslatára felkérték Beckhamet márkanagykövetnek. Az ő arcával és nevével ellátott reklámok legfőképpen Kínában futnak. Ezen előzmény ismeretében nem meglepő, hogy egy XJ is lapul Beckham garázsában. Pontosan nem tudni, milyen motorral szerelték a kocsiját, amiről ezen a linken nézhetsz képet.

Jaguar XJ
A kép illusztráció (Forrás: Jaguar)

Jeep Wrangler 

Beckham rendszeresen használja ezt a járművet, a személyre szabott Jeep feketére festett 22 colos kerekeken közlekedik. Az biztos, hogy 2018 májusában már megvolt neki az egyedi terepjáró. Azt nem tudni pontosan, milyen motor hajtja az összkerékhajtású járgányt, amiről ezen a linken nézhetsz képet.

Jeep Wrangler
A kép illusztráció (Forrás: Jeep)

McLaren 720S

Beckham 2017-ben vásárolt magának egy 720S-t. A kocsit mozgató 4,0 literes V8-as 7250-es fordulaton 720 lóerőt ad le, csúcsnyomatéka pedig 770 Nm, amit 5500-es fordulaton lehet előcsalogatni belőle. A 0-100-as vágtát kevesebb mint három másodperc alatt teljesíti a 341 km/órás végsebességgel rendelkező exkluzív sportautó. A kocsiról és Backhameről ezen a linken nézhetsz képet.

McLaren 720S
A kép illusztráció (Forrás: McLaren)

A focista egyébként a motorokat is szereti, az elektromos autók iránt is élénken érdeklődik, hiszen befektetett egy villanyautós cégbe.