2023. május 23. | 14:41

A három felvétel közül az egyik főszereplője kifejezetten szép ívet húzott.

Egy videón belül három eset is felkerült a BpiAutósok csatornájára. Ezeken mind BMW-sek vannak, akik élve a hátsókerék-meghajtás adta előnyökkel, driftelnek.

Vagyis többnyire csak próbálkoznak és szenvednek, ahogy azt a videón is látni. Hiszen az első eset május 19-én Debrecneben történt, ennek nem lett sikeres vége.

Az autónak csak nyomták a gázt, hogy elinduljon a hátulja, és ez sikerült is. De annyira elindult, hogy azt a - valószínűleg műfajban amatőr - sofőr nem tudta összeszedni.

Megpördült a körforgalom közepén és megállt, majd hogy biztosan szabálytalanul járjon el, a behajtón jött ki. A videó végén pedig mintha visszafordulna, hogy megpróbálja még egyszer az elszúrt műveletet.

A másik eset Veszprémben történt, ott szintén egy BMW-s szeretett volna látványosan kihajtani egy másik útra. Ezt viszont valószínűleg koordinálatlan kormányrángatás követte.

Ennek eredményeképpen levert egy darabot a járda széléből - valószínűleg felniéből is. A menőnek szánt kigurulásnak pedig szerencsére nem lett baleset a vége, mivel éppen nem jött szembe senki.

Az első két művelet inkább szánalmas volt, mintsem vagány, a harmadik BMW-s viszont nem sült be a közönség előtt az első kettővel ellentétben. Ő egy egész szép ívet húzott egy alsónémedi körforgalomban.

Depositphotos