2021. augusztus 23. | 15:24

Mint a büdös bogár, akkorát borult a Toyota.

Súlyosan megsérült egy Toyota típusú terepjáró Pakisztánban, miután az oldalára borult. Az Offroad club Pakistan Facebook-oldalára feltöltött videón az látható, ahogy a fehér Fortuner a tengerparton halad, közvetlenül a baleset előtt.

A sofőr szemmel láthatóan mókázott a Toyotával. Állítólag a Fortuner utasterében a járművezetőn kívül mások is tartózkodtak, vélhetően nekik akarta megmutatni a volánnál ülő, hogy milyen nagyszerű képességekkel rendelkezik az autóvezetés területén.

A lelkesedés magával ragadta a sofőrt, melynek eredményeként egyre erőteljesebb kilengéseket mutatott be, mindeközben a vízbe is bemerészkedett a terepjáróval, ami nagy hiba volt.

A járművezető annak rendje és módja szerint el is veszítette az irányítást a jármű felett, a fehér színű terepjáró előbb az oldalára, majd a tetejére borult, majd visszabillent a bal oldalára. A parton lévőknek egy másik terepjárót és némi emberi erőt kellett bevetniük ahhoz, hogy a terepjárót vissza tudják állítani mind a négy kerekére.

A Toyota csúnya sárüléseket szenvedett, a sofőrnek ugyanakkor nem lett semmi baja, vélhetően az utasok is megúszták kisebb karcolásokkal a balesetet, már ha be voltak kötve.