2023. november 20. | 15:05

A hölgy autója szénné égett, a Stanley vállalat terméke azonban épségben megúszta a balesetet.

Idén ünnepli fennállása 110. évfordulóját a Stanley nevű vállalat. Ha valaki számára esetleg nem cseng túl ismerősen a név, a cég minőségi termoszokat, kulacsokat gyárt. A Stanley termékei a világ különböző pontjain, köztük számos európai országban is elérhetők.

A TikTokon @danimarielettering néven szereplő hölgy pár nappal ezelőtt komoly reklámot csinált a vállalatnak. Történt ugyanis, hogy Danielle Kia típusú járműve kigyulladt, az autó porig égett, a Stanley H.20 FlowState Tumbler termosza azonban sértetlenül megúszta a balesetet.

@danimarielettering Thirsty after you catch on fire? @Stanley 1913 is like no problem i gotchu #fyp #carfire #accident #stanleycup ♬ original sound - Danielle

Danielle videóját rengetegen megosztották, azóta már 30 millió megtekintésnél tart, a Stanley termékének strapabíróságát igazoló üzenet ezáltal rengeteg emberhez eljutott. Volt olyan hozzászóló, aki a felvétel megtekintését követően rendelt is magának egy termoszt.

Az ingyen reklám kapcsán a felhasználók felvetették, a Stanley akár egy új autóval is meglephetné a hölgyet. A felhívás eljutott Terence Reilly, a vállalat elnökének fülébe is.

„Mindenki látta a videódat. Szörnyű szerencsétlenség az ilyen, örülünk, hogy te biztonságban vagy. Hálánk jeléül küldünk neked néhány terméket, emellett pedig olyan dologra szántuk rá magunkat, amit talán soha többé nem fogunk megismételni. Szeretnénk egy új autóval kedveskedni neked” – mondta a Stanley első embere a közösségi portálra feltöltött videóban.

A Stanley termosz számára nem is kell ennél erősebb marketingüzenet. A termékük túlélt egy tűzesetet, a benne lévő jégkockák a rendkívül magas hőmérséklet ellenére sem olvadtak el.

Depositphotos