Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
szombat - 2023. december 02.
3 °C
gyenge köd
alapjarat.hu logo
95 579 Ft
100 635 Ft
D 607 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Régi és új Mustangok, A8-as Audi és egy Pontiac Firebird is lesz a NAV következő árverésén

2023. július 12. | 09:53

Több tízmilliós modern autók mellett most keresett veteránok is vannak a NAV lefoglalt gyűjteményében.

Elég vegyes, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) milyen helyekről foglal le és milyen tárgyakat. Így nem kell azon meglepődni, ha gyűjteményükbe keresett veterán autók és különlegességek is bekerülnek.

Ez pedig nem sokkal később magánembereknél köthetnek ki, a kettő között csupán egy árverés van. Ilyen lesz most majd július végén is, ahol különleges autókra lehet licitálni ha van elég pénz a zsebünkben.

Hiszen lesz most két veterán Mustang a '60-as évek második feléből, de elérhető egy GT 2018-ból is. Az már az a korszak, amikor a Mustang egy igazán jó sportautó lett, az árverésre bocsátott darab egy kabrió kivitel.

Emellett nem csak rikító narancssárga fényezése teszi különlegessé, hanem hogy a NAV árverési oldala szerint az autóban csupán 24 370 km van. Becsértéke bár 21 millió forint, a minimális ajánlat 10,5 millió is lehet majd.

Ennél azért valamivel olcsóbban adják az egyik Veteran Mustangot, ami 11 millió forint becsértéken. A másik viszont - az újhoz hasonlóan kabrió - különleges darab lehet, hiszen azt 22 millióra tartják a NAV szakemberei.

A gyűjteménybe még belekerült egy hófehér Pontiac Firebird is, ami bár itthon nem akkora név, Amerikában legendaszámba megy a típus. Ez egy 1981-es autó és magyar OT-rendszámmal rendelkezik. Becsértéke 7 millió forint, minimum ára a 3,5 millió forint.

Lesz még más különleges autó is a 24-i árverésen, hiszen a lista legdrágább darabja egy 30 milliós becsértékű Audi A8 2018-ból, csupán 71 535 kilométerrel az órájában. Tehát az árverésen túlnyomó részt kényelmes és szép autókra licitálhatunk, vagy pedig lesz egy Mercedes GLE is 17 milliós becsértéken.

Korábban készítettünk egy részletes anyagot arról, hogyan tudsz NAV-árverésen autót venni, akár nagyon olcsón is. Ezt itt nézheted meg:

NAV
Életmentő összefogás: Közlekedési cégek indítottak kampányt a gyorshajtás ellen, szervezetek és autós influenszerek csatlakoztak hozzájuk Lázár János az egész jogosítványszerzést átalakítaná, és a KRESZ-t is felülvizsgálják

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!