Több autót is lebontott a parkolóban bénázó sofőr - VIDEÓ

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2021-02-23, 10:47

Hát ezekre a képsorokra egyáltalán nem lehet büszke az ezüst színű jármű sofőrje.

Hihetetlen bénázást mutatott be egy sofőr a zsúfolt parkolóban. Az események rögzítve is lettek egy biztonsági kamera által, azt nem tudni, hogy hol és mikor készült a videó.

Az ezüst színű járműbe bepattanó autós ki szeretett volna tolatni az általa elfoglalt helyről, de az egyszerű manőver végrehajtása közben túl nagy gázt adott, a terepjáró hátsó kerekei kipörögtek, majd az autó belevágódott két parkoló autóba, az egyik egy Audi volt. A becsapódás pillanatakor feltűnik egy gyalogos is, aki szemtanúja volt a balesetnek.

Parkoló autókat lezúzó SUV

Sajnálatos módon a SUV volánjánál ülő sofőr nem állt félre udvariasan, hanem nagy gázt adott. Ennek eredményeként az autójával belerepült két másik parkoló autóba, egy BMW-be és egy piros Toyotába. A gyalogos a második csattanás után már csak a fejét tudta fogni.

A bénázó sofőr komoly anyagi kárt okozott az álló helyzetben lévő járművekben, arról nincs hír, hogy személyi sérülés történt-e a koccanásokban. Remélhetőleg senki nem tartózkodott a parkoló kocsikban.

Control your acceleration. from r/IdiotsInCars

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Carscoops

Reddit

Kapcsolódó írások

1984 Ford Bronco XLT, barna SUV, elölnézet, oldalnézet, balról
2019. szeptember 14.
1980-ban mutatkozott be a Ford Bronco harmadik generációja. Az évek múlásával több apró módosításon esett át, de a széria csak 1984-ben nyerte el legmarkánsabb jellegzetességeit
BMW X8 látványterv elölről
2019. november 13.
A BMW állítólag egy újabb terepkupén dolgozik.

További hírek