2019. augusztus 14. | 13:40

Egyesek szerint az élő Tony Stark valójában Elon Musk, szóval itt volt az ideje, egy Vasembernek való Teslának.

Az utólagos autó tuning igazán szabadjára engedi a képzelet határait, gyakorlatilag bármilyen új autóra van már szakosodott cég által, valami egyedi megoldás. Az elektromos autók elterjedésével sem állt meg az utólagos módosítások sora, sőt egyre érdekesebb megoldásokkal rukkolnak elő.

A tengerentúlon a EV-k átalakításának középpontjában a Tesla áll és ebben semmi meglepő nincs. Az alapvetően nagyon hasonló szériák és a tulajdonképpen tökegyforma szérián belüli példányok szinte könyörögnek a módosításokért.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ironman #starkindustries #teslamodel3

J.Michael Ates (@acmetintsolutions) által megosztott bejegyzés,

Bár a belsőégésű motorral szerelt autók a külső és a futómű mellett, jellemzően nagyon jó teljesítmény tuning alapnak számítanak, az elektromos autóknál nem teljesen ugyanaz a helyzet. A jelenleg ismert technika nem igazán ad lehetőséget a motor érdemi teljesítmény tuningjának. A fékek, kerekek, gumik, felfüggesztés és néhány apróság persze könnyen feszíthet kicsit az autó mozgásán, de sokkal kézzel fekvőbb, az optikai tuningot mesterfokra emelni.

Az utólagos módosításokat végző cégek között komoly verseny van a potenciális ügyfelek megszerzéséért, a kivitelezés tökéletessége és az ötlet eredetisége nagyon fontos. Rettentően jó példa a kivitelezés tökéletesítésére a most bemutatott Iron Man Tesla Model 3 az Acme Tint Solutions cégtől.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Ironman #marvel #tesla #teslamodel3 #llumarplatinumstealth #oracalvinyl #acmetintsolutions #civicsocialclub

J.Michael Ates (@acmetintsolutions) által megosztott bejegyzés,

A módosítás gyakorlatilag  egy újra fényezést jelent, ami pontosan megtervezett és jól kivitelezett részleteivel a Vasember páncélját hivatott megidézni. Szerintem kiváló munkát végeztek a srácok, igazán nagy öröm látni, hogy nem tömték tele idióta kiegészítőkkel a karosszériát, így egy igazán exkluzív terméket lakottak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#powdercoating satin black #tesla wheels with #brakecalipers in pyrite gold with #ironman blue Tesla

J.Michael Ates (@acmetintsolutions) által megosztott bejegyzés,

Szerinted milyen lett, furikáznál a Vasemberes Teslával?

Amennyiben egy alapmodellhez jött volna meg a kedved, akkor a mah-ev.hu segítségével ezt könnyedén megteheted, vagy egyszerűen csak hívd Mudri Dániel vezetőértékesítőt a +36203663447 telefonszámon.