Vasszögekből készítettek különleges felnit az oroszok – VIDEÓ

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-09-21, 08:30

A ruszkik sosem fogynak ki az őrült ötletekből. Azért ezt ne próbáld ki otthon!

A Garage 54 csapata nem szorul bemutatásra, mi is többször foglalkoztunk már ezzel a társasággal. Ha mégsem cseng ismerősen ez a név, akkor itt egy kis gyorstalpaló: ők azok az oroszok, akik mindenféle autós őrültséget találnak ki és valósítanak meg. Most például vasszögekből állítottak elő egy régies, sokküllős felnit.

Vasszögekből készített sokkülős felni

A ruszkik kreativitása nem ismer határokat, főztek ők már autót köbméteres kondérban, szereltek már négy kipufogódobot egy Fiat Uno motorjára és építettek már lépegető Ladát is, de hát ezzel a felsorolással csak a jéghegy csúcsát kapargatom (a hatlövetű géppuska kipufogóval ellátott Ladáról majdnem elfeledkeztem, erre mondja a jól művelt angol, hogy just russian things).

Most egy speciális felnit készítettek, mert éppen ehhez volt kedvük. A különleges felnihez különleges kerékanya dukál, mondták orosz barátaink, szóval azt is elkészítették (a videóban azt mondják, hogy egy vízcsőből lett kialakítva a kerékanya).

Vasszögekből készített sokkülős felni

Az egyedi felnit ezt követően lefestették, az alkatrészek nagyon profinak tűntek fényes fekete színben. Természetesen nem sokáig maradt abroncs nélkül a felni, majd az így kapott kerék felkerült egy Mercedes-Benzre, amivel aztán kimentek a forgalomba, az orosz közutakon vizsgázott a szögekből készített sokküllős felni. Szerencsére ezek az emberek értenek ahhoz, amit csinálnak, így nem esett szét a kerék menet közben, de azért te még véletlenül se próbáld ki ezt otthon, még akkor sem, ha jó ötletnek tűnik.

Kapcsolódó írások

Gumit égető mercis oldalról
2019. december 09.
Ha azt hitted, hogy nem mutatunk videót, akkor nagyot tévedtél.
Elon Musk áll a betört ablakú Tesla Cybertruck előtt
2019. november 25.
A bemutató előtti próbán minden simán ment.

További hírek