vasárnap - 2023. június 04.
18 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 576 Ft
100 626 Ft
D 554 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Vin Diesellel reklámozzák a kínaiak az elektromos robogójukat

2020. augusztus 28. | 11:00

A globális világjárvány jót tett a YADEA üzletének.

A Halálos iramban-filmek egyik férfi sztárja, Vin Diesel a főszereplője annak a mindössze két perces reklámfilmnek, amiben a kínaiak a saját elektromos robogójukat promózzák.

Vin Diesel a reklámfilmben egy kémet (vagy ügynököt, kinek mi tetszik) alakít, akinek el kell csennie egy pendrive-ot. A kopasz színész teljesíti is a feladatot, miközben egy mikrofonba kornyikál egy puccos klubban. Az adatrögzítő tulajdonosa aztán ráküldi az egyik emberét hősünkre, aki puszta kézzel elintézi az öltönyös gorillát, Dom Toretto, pardon, Vin Diesel aztán kivetődik az ablakon (közben a zene továbbra is szól), majd a YADEA által gyártott robogóval menekülőre fogja.

A rosszfiúk természetesen nem hagyják annyiban a dolgot, két autóval erednek a kém/ügynök nyomában, aki üldözés közben megtudja, hogy voltaképpen mit is vezet. Diesel természetesen nagyon elégedett a járművel, persze dicséret hiányában nem markolhatta volna fel azt a csúcsgázsit, amit a kínaiak beígértek neki.

A szóban forgó kétkerekű egyébként a YADEA G5, ami az elektromos robogó-szegmensben prémiummodellnek számít. A cég állítása szerint a G5 lelke, a grafén alapú akkumulátor 60 perc töltés után eléri a teljes töltöttségi szint 80 százalékát. A G5 két változatban érhető el, a City egyetlen akkumulátorral és egy 2300 wattos villanymotorral rendelkezik, míg a Pro verziók két akkumulátorral és egy 3100 wattos villanymotorral kerülnek forgalomba. Mind a két változat ötféle matt színben választható, ezek a következők:

  • fekete
  • fehér
  • szürke
  • kék
  • piros

A YADEA egyébként 2001 óta gyárt robogókat, és a koronavírus-járvány közvetlen hatásaként jelentősen megnőtt a kereslet a cég kétkerekűi iránt, különösen Kínában. A közösségi távolságtartás keretén belül sok tömegközlekedő nyergelt át a robogóra, mert a lehető legkevesebb emberrel akarnak találkozni, amíg megjárják a munkahelyük és a lakásuk közötti távot oda-vissza. A YADEA összesen 77 országba, köztük az Egyesült Államokba és Németországba is exportál elektromos robogókat.

  • Címkék:
TOP 5 – A Belga Nagydíj királyai F1: Lance Stroll a kaliforniai tűzoltók javára jótékonykodik

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!