vasárnap - 2022. szeptember 25.
12.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 640 Ft
100 688 Ft
D 764 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Ennyibe kerül a Volkswagen ID.3 1st Edition Magyarországon

Az előrendelést leadókat emailben tájékoztatta a gyártó.

Komoly várakozás előzte meg a Volkswagen ID.3 elektromos modell piacra kerülését. Augusztus közepétől Magyarországon is elindult a forgalmazás, most pedig az autó ára is napvilágot látott. Erről a magyarországi előrendelőket emailben értesítették – ők még 2019 tavaszán fizették be a nagyjából 350 000 forintos foglalót.

Az ID.3 Plus és Max felszereltséggel, négy különböző színben rendelhető. Mindkét változat 150 kW teljesítményű villanymotorral, valamint 58 kWh kapacitású akkumulátorral lett felszerelve. A 1st Edition olyan különleges díszítőelemekkel lesz gazdagabb, mint a speciális 1st kormánykerék, a Play és Pause jeleket formáló pedálok, vagy az esőérzékelővel ellátott ablaktörlők. A szériafelszereltséghez 18-as acélfelnik, valamint az alábbi biztonsági és kényelmi funkciók tartoznak: LED első és hátsó fényszórók, távolságtartó tempomat, közlekedési táblákat felismerő rendszer, hangalapú vezérlés és multifunkciós kormány. A Plus változat kulcs nélkül indítható, 19-es könnyűfém kerekekkel, sötétített hátsó ablakokkal, valamint tolatóradarral van felszerelve. A Max felszereltséghez 20-as kerekek, szélvédőre vetített infotainment rendszer, sávelhagyást gátló és vészhelyzeti asszisztens, elektromosan állítható, gerinctámaszos első ülések és panorámatető tartozik.

A listaár Plus felszereltség esetén 15 652 750 Ft, a Max változat pedig 17 790 160 forintba kerül. Az előfoglalások október 17-ig érvényesek, az első vásárlók az őszi hónapokban vehetik át autóikat. Ha valaki nem él az elővásárlás jogával, a fennmaradó ID.3 modelleket a várólistán szereplők vehetik meg.

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!