vasárnap - 2022. szeptember 25.
11.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 640 Ft
100 688 Ft
D 764 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

A legjobb online konfigurátorok, hogy elüsd otthon az időt!

Unaloműzőnek tökéletes alternatíva, megépítheted álmaid autóját.

A jelenlegi egészségügyi válság csaknem a teljes autóipart visszaszorította, és sokunkat otthon marasztalt az elkövetkezendő néhány hétre. És bár büszkének kell lennünk magunkra és arra, hogy otthonmaradásunkkal nagyban hozzájárulunk a görbe kiegyenesedéséhez, a tudat mégsem sokat segít az unalom és semmittevés kezelésén. Amennyiben már minden, korábban magad elé kitűzött feladatot elvégeztél otthon, most jöhet a szórakozás!

Függetlenül attól, hogy a bezártság ideje alatt autóvásárláson töröd-e a fejed vagy sem, minden a fantáziálásnál kezdődik. A fantáziálás pedig hogyan telhetne másként, ha nem úgy, hogy órákig ülsz a számítógép előtt és bűvölöd a konfigurátort, álmaid autóját építve?

Itt vannak tehát a legjobbak a legrészletesebb és legszórakoztatóbb opciókkal:

Porsche

A Porsche 991 volt a 911-es hetedik generációjának belső megnevezése, a vállalat 24 különféle változatban kínálta. Ez egyértelműen azt mutatja, hogy a Porsche ügyfelei hozzászoktak a széles választási lehetőségekhez. A márka megfelelő konfigurátorral rendelkezik ahhoz, hogy a potenciális Porsche-vásárlók szívük vágyának megfelelően összerakhassák álmaik autóját és felruházzák azt számtalan opcióval.

Chevrolet

Annak ellenére, hogy a GM már befejezte az előrendelések felvételét a vadonatúj Chevy Corvette C8-ra, a konfigurátor továbbra is elérhető. Könnyen megtervezheted középmotoros Corvettedet, amihez 12 különböző színkombinációt kínálnak. Ezen kívül hatféle biztonsági öv szín, háromféle féknyereg szín, háromféle matricázási opció és még sok más érdekesség tárul a fantáziálkodók szeme elé.

Bentley

Amikor Bentleyt konfigurálsz, a paletta szinte minden színárnyalatát el lehet képzelni a járművön. Sok más vállalattal ellentétben, akik a feketének csupán egy árnyalatát kínálják, a Bentley a festékek legsötétebb és legszélesebb spektrumával rendelkezik. A beltér színkombinációjának kiválasztása során 15 fő szín jelenik meg a kijelzőn. Aztán ott van még 10 másodlagos szín, amikor a varrás kontrasztját is ki tudod választani a Continental GT esetében.

Lamborghini

Ha netán Lamborghini Huracan Evo-t szeretnél konfigurálni, nem árt, ha tudod, hogy a bőség zavarában fogsz szenvedni. 41 különféle szín közül választhatsz, mindegyik jól néz ki és mókásan csengő olasz elnevezése van.

McLaren

Mint ahogyan a Bentley és a Lamborghini, úgy a McLaren is nevetségessé tesz sok más autógyártót azzal, hogy irigylésre méltó opcionális listát kínál. A 720S színpalettája 40 különböző színárnyalatot tartalmaz, bár ez a 765LT esetében 35-re rövidül. Szereted a karbonszál megjelenését egy sportautó külsején? A McLaren konfigurátora nem egy, hanem kettő stílusú, fényes karbonszál lehetőséget kínál, amelyekkel játszadozni lehet, miközben virtuálisan megépíted 720S-edet.

Ford Mustang

Kevés autógyártó rendelkezik hosszú időkre visszatekintő, széles személyre szabhatósági lehetőségekkel, olyanokkal, mint a Ford Mustang. A sportos kétajtós napjainkban is folytatja ezt a hagyományt, széles választékot kínálva a díszítésekhez, az egyedi külsőhöz. Természetesen ebbe a körbe beletartozik a Shelby GT350 és a GT500 is. De épp annyira élvezetes egy EcoBoost turbó modell megtervezése is online, hiszen a széles skála mellett a leendő vásárlóknak mégsem kell nagyon mélyen a zsebükbe nyúlniuk. Ráadásul alacsonyabb felszereltségnél is elérhetők az egyedi Grabber Lime és Twister Orange színárnyalatok.

Mini

Nem lehet olyan cikket írni konfigurátoros listáról, amelyben ne esne szó a Miniről. A BMW égisze alatt újjászületet márka lényegében végtelen testreszabási lehetőséget kínál a magával ragadó konfigurátor mellett. Természetesen a végén még mindig “csak” egy Mini büszke tulajdonosa leszel egy szuperautóval ellentétben, de szerintem kellően szeretetteljessé tudod varázsolni az autót, akármilyen márkáról is van szó.

  • Címkék:

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!