2021. augusztus 23. | 15:40

Négy nap Horvátország és három nap Bosznia-Hercegovina után rengeteg élménnyel és történelmi tudással lettem gazdagabb, de anyagilag mennyivel lettem szegényebb? Végigszámoltam az egészet, sőt, hét ember összes költségvetését végigvezetve tudom megmutatni, mennyiért lehet most külföldön nyaralni, mielőtt újra beüt a vírushelyzet.

Horvátország régóta kézenfekvő célpont magyar turistáknak, így talán egy hónap sem lenne elég ahhoz, hogy bemutassam az összes népszerű üdülőövezetet, párat most mégis megpróbálok. Adódott egy szálláslehetőség, ezt kihasználva hat barátommal nekivágtunk egy Renault Trafic kisbusszal horvátországnak. Gyűjtöttük a tapasztalatot, a történelmet és a kiadásokat, hogy pontosan visszaadhassunk mindent a nyaralni vágyóknak. Mindenki láthatja, hogy mennyit kell kötelezően költenie és pontosan mire, illetve hogy merre érdemes ellátogatni, ahol tényleg maradandó élményekkel bővítheti ki a szabadságát.

A folyamatosan vezetett költségtáblázatban szinte minden apró részleteire lett bontva. Értek meglepetések például az üzemanyagárakkal kapcsolatban, viszont összességében egy kifejezetten gazdaságos nyaralást tudhatunk magunk mögött. Ráadásul nem is kevés programmal, viszont nem spoilerezek, ez mind benne van a videóban.