Tippek és tanácsok babaülésekhez Grétitől és Attitól

Közzétéve:
2018-12-14, 11:02

Gréti és Atti körbenéztek, milyenek a modern gyerekülések és ki is próbáltak párat

Horváth Gréti és Müller Atti ellátogattak Százhalombatta mellé a Battaringre, a Budiás Autós-Motoros Iskolához, ahol Szabó Lindával, az Allianz Hungária Biztosító marketing- és kommunikációs osztályvezetőjével beszélgettek a gyerekülésekről:

"Mindenképpen érdemes megnézni, hogy milyen autónk van, hány gyereket szeretnénk szállítani, hiszen nem mindegy, hogy ha csak egy biztonsági gyerekülést szeretnénk beszerelni, vagy kettőt, vagy hármat, ez befolyásolja a döntésünket. Továbbá az is, hogy mekkorák a gyermekek, mert másféle gyermekülésre van szükség." - mondta Szabó Linda.

Vannak olyan általános tanácsok, amik gyerekmérettől függetlenül el lehet mondani, vagy érdemes figyelni? - kérdezte Atti.

"Megfigyeltük, hogy nem minden áron a legdrágább gyerekülés a legbiztonságosabb a statisztikák alapján. Ma már szinte minden gépkocsi felszerelt az ISOFIX-rendszerrel, ez segíti a biztonsági gyerekülés ki- és beszerelését és hirtelen fékezésnél a gyereket biztonságosan megtartja, hogy ne történjen semmi probléma." - folytatatta gondolatmenetét Szabó Linda.

A videóban szó esik még a CASCO-ról is, valamint a beszélgetés során megemlítésre kerül, hogy Magyarországon 150 centiméterig kötelező a gyerekülés használata, azonban nagyon nem mindegy, milyet is választ az ember!

Végül Gréti és Atti végigpróbált egy sor modern, jobbnál-jobb biztonsági gyerekülést. Hasznos tanácsok, modern és nem utolsó sorban mutatós gyerekülések a videóban! Nektek van tuti tippetek biztonsági gyermekülésre? Milyet használtok? Írjátok meg kommentben!

A műsor együttműködő partnere a BABA SZAFARI BabaBolt, valamint az Allianz támogatta.

Kapcsolódó írások

Komoly változások várnak az autósokra a jövőben egy EU-s döntés nyomán
2019. április 18.
2022-től léphetnek érvénybe azok a módosítások, amik miatt már csak új biztonsági technológiával ellátott járműveket lehetne forgalmazni
Gépjármű biztosítás szimbólum
2018. november 15.
Íme néhány autóbiztosítási tipp a 2019-es évre, amivel többek között pénzt spórolhatsz magadnak a kötelező megkötésekor
Karambolos jármű orra
2019. március 19.
A Netrisk adatai szerint 10 százalékkal emelkedtek az árak 2017-hez képes
Minden idők legdrágább biztosítása autóbalesetre
2016. november 15.
Egy brit biztosító társaság fizette ki az eddigi legnagyobb biztosítási összeget, 910 ezer fontot, azaz kb. 320 millió forintot. És hogy ki volt a kedvezményezett?