Tippek és tanácsok babaülésekhez Grétitől és Attitól

Közzétéve:
2018-12-14, 11:02

Gréti és Atti körbenéztek, milyenek a modern gyerekülések és ki is próbáltak párat

Horváth Gréti és Müller Atti ellátogattak Százhalombatta mellé a Battaringre, a Budiás Autós-Motoros Iskolához, ahol Szabó Lindával, az Allianz Hungária Biztosító marketing- és kommunikációs osztályvezetőjével beszélgettek a gyerekülésekről:

"Mindenképpen érdemes megnézni, hogy milyen autónk van, hány gyereket szeretnénk szállítani, hiszen nem mindegy, hogy ha csak egy biztonsági gyerekülést szeretnénk beszerelni, vagy kettőt, vagy hármat, ez befolyásolja a döntésünket. Továbbá az is, hogy mekkorák a gyermekek, mert másféle gyermekülésre van szükség." - mondta Szabó Linda.

Vannak olyan általános tanácsok, amik gyerekmérettől függetlenül el lehet mondani, vagy érdemes figyelni? - kérdezte Atti.

"Megfigyeltük, hogy nem minden áron a legdrágább gyerekülés a legbiztonságosabb a statisztikák alapján. Ma már szinte minden gépkocsi felszerelt az ISOFIX-rendszerrel, ez segíti a biztonsági gyerekülés ki- és beszerelését és hirtelen fékezésnél a gyereket biztonságosan megtartja, hogy ne történjen semmi probléma." - folytatatta gondolatmenetét Szabó Linda.

A videóban szó esik még a CASCO-ról is, valamint a beszélgetés során megemlítésre kerül, hogy Magyarországon 150 centiméterig kötelező a gyerekülés használata, azonban nagyon nem mindegy, milyet is választ az ember!

Végül Gréti és Atti végigpróbált egy sor modern, jobbnál-jobb biztonsági gyerekülést. Hasznos tanácsok, modern és nem utolsó sorban mutatós gyerekülések a videóban! Nektek van tuti tippetek biztonsági gyermekülésre? Milyet használtok? Írjátok meg kommentben!

A műsor együttműködő partnere a BABA SZAFARI BabaBolt, valamint az Allianz támogatta.

Kapcsolódó írások

Gépjármű biztosítás szimbólum
2018. november 15.
Íme néhány autóbiztosítási tipp a 2019-es évre, amivel többek között pénzt spórolhatsz magadnak a kötelező megkötésekor
Karambolos jármű orra
2019. március 19.
A Netrisk adatai szerint 10 százalékkal emelkedtek az árak 2017-hez képes

További hírek