2023. szeptember 08. | 14:51

A férfit hónapokig nem találták, pedig több bűn miatt is felelnie kellett volna, végül meglett a rejtekhelye.

Még tavaly novemberben derült fény egy szörnyű esetre Abonyban. Egy 38 éves férfi nem csak súlyosan megalázta, de bántalmazta is élettársát különféle kegyetlen módokon.

A nőt fogva tartotta, hideg vízben kellett fürdenie, meztelenül táncoltatta, megalázta, megverte és időnként az autója után kötötte, úgy húzta egy helyi földúton. A nőnek novemberben sikerült megszöknie és egy közeli házban kért segítséget.

A rendőrök hamar a helyszínre értek, de nem találták a férfit. Utána többször is visszamentek és próbálták előkeríteni, de szomszédjai látszólag falaztak neki, mert azt mondták, biztos elköltözött külföldre.

Egyszer aztán a rendőrök kaptak egy fülest és kimentek egy abonyi házhoz. A házkutatás során megint majdnem hoppon maradtak, de véletlen találtak egy üreget a falban egy szekrény mögött.

Egy speciálisan kialakított búvóhely volt ez, mely előtt nem csak a szekrény, de egy pozdorjalap is volt. Amögött vájtak a falba egy ember befogadására alkalmas rejtekhelyet, ahonnan előkerült az erőszakos férfi.

Megbilincselték és előállították, majd átadták a büntetés-végrehajtásnak. Hiszen nem ez volt az első eset, hogy súlyosan törvényt szegett. Korábban négy év letöltendőt kapott pszichoaktív anyagokkal való visszaélés miatt.

Emellett még egyébként keresték ittas vezetés és zsarolás bűncselekmények miatt is. A legfrissebb ügye miatt pedig most személyi szabadság megsértése bűntettének gyanúja miatt indult ellene eljárás.

Police.hu