2024. január 23. | 10:13

Egy 20 éves külföldi állampolgár mókázott a körforgalmakban Győr városában, a helyiek bejelentése alapján hamar elkapták a rendőrök.

Most hétvégén történt Győrben, hogy a helyi lakosok bejelentettek egy autóst a rendőrségen. Egy kék színű M3-as BMW driftelt a körforgalmakban a Rónay Jácint, a Bajcsy-Zsilinszky és a Szövetség utcában.

A járőrök az autós nyomába eredtek, végül egy benzinkútnál igazoltatták a 20 éves férfit. Kiderült, hogy a fiatal külföldi állampolgár, Magyarországon érvényes vezetői engedéllyel pedig nem rendelkezett.

A BMW-t nemrég vásárolhatta, hiszen ideiglenesen ki volt vonva a forgalomból, és az átíratást sem végezte el. Az intézkedő rendőrök az autót vezető férfit a driftelés miatt 65 000 forint helyszíni bírsággal sújtották, illetve a további szabályszegések miatt szabálysértési feljelentést tettek ellene.

Nem mindenkinek való ez a műfaj, korábban több tescós Torettónak is beletört a bicskája a közúton driftelésbe. Tavaly Debrecenben próbálkozott egy sofőr, de nem járt sikerrel a körforgalomban.

Novemberben pedig Szegeden okozott fennakadást egy E46-ot vezető férfi, aki körzőzni próbált a rakparton. Végül néhány halovány próbálkozás után távozott a helyszínről.

 

Police.hu