2023. szeptember 04. | 08:07

Az állat ráadásul békésen álldogált a korábban rendőrautóként szolgáló járműben.

Ha aránytalanul nagy dolgot akarunk szállítani egy nem erre kitalált járművel, akkor mindig előtérbe kerül a kreativitás. Van, hogy a jármű belső variálása és a rögzítés megoldása jelenti a kihívást, de van, aki az egész járművet átalakítja.

Ugye a cél szentesíti az eszközt. Ez lebeghetett annak a férfinak is a szeme előtt, aki egy klasszikus amerikai szedánba bepakolt egy gigantikus bikát. Ezzel pedig ki is ment közútra a Nebraska államban található Norfolkba.

Az autóról érkezett egy-két bejelentés a rendőrséghez is, ráadásul felvétel is készült az esetről. Messziről csak azt látni, hogy az autóból áll ki valami nagy, ez volt a bika.

Az öreg Ford rendőrautó tetejét félig levágták, hogy pont beférjen az állat. Az ajtónál egy kicsit meg is magasították egy korláttal az egészet, és látszólag le is kötötték valamennyire az állatot.

Ettől függetlenül a rendőrség megállította a különös állatszállítót, és igazoltatták annak tulajdonosát. Némi ellenőrzés után a férfit utasították, hogy térjen vissza a farmra autójával és a bikával, illetve ezt az állatszállítási formát mellőzze.

Az eset során szerencsére senki sem sérült meg, pedig látszólag erre lett volna esély. A Howdy Doody névre hallgató bika hatalmas szarvai közül az egyik elég jelentősen kilógott az autó oldalsíkjából, illetve a sofőrnek se lehetett egyszerű jobbra a kilátás.

Az autó sem díjazta kifejezetten a produkciót abból ítélve, hogy kissé féloldalasan közlekedett a hatalmas súly miatt. Ilyen projektekhez inkább direkt, erre felkészített állatszállítót, vagy komplett teherautókat szoktak használni, amelyben az állat is biztonságosan rögzíthető.

Depositphotos