Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
szombat - 2023. december 09.
0 °C
borús égbolt
alapjarat.hu logo
95 573 Ft
100 634 Ft
D 593 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Minden szabályra fittyet hányva szlalomozott egy autós a gödöllői forgalomban - VIDEÓ

2023. szeptember 04. | 12:46

Szinte a létező összes szabályt megszegte nagyjából fél perc leforgása alatt, és az egészről videó is készült.

Ön- és közveszélyes sofőrt vettek fel nemrég Gödöllőn. Az egészet egy autós fedélzeti kamerája örökítette meg éppen, amikor beért a Pest vármegyei településre.

A felvételen jól látni, hogy éppen egy kocsisor halad a városban, ahol 40-es tábla jelzi a megengedett legnagyobb sebességet. A kép bal sarkából egyszer csak megérkezik egy sötétkék Mazda 6 kombi, amely elég jelentős sebességgel vágódik be két autó közé.

Nem volt sok választása, hiszen szemből éppen érkeztek, ellenben a szabályok ennyire nem tartották vissza. Amikort elhaladt a szembe jövő, akkor újabb előzésbe kezdett a forgalomtól elzárt területen, majd folytatta a kanyarodósávból.

Még ki is fordultak elé egy parkolóból, de ez sem izgatta, azt az autóst is kikerülte, akár jöttek szembe, akár nem. Az autóban közben teljes nyugalom honolhatott, hiszen a jobbegyen ülő az ablakba kikönyökölve utazott békésen.

Közben a sofőrnek sikerült az adott területen található összes szabálytalanságot összehoznia, mint a gyorshajtás, a záróvonal átlépése, mások veszélyeztetése és a többi. Pedig a szakaszon nem véletlen van 40 km/órára korlátozó tábla, hiszen a kereszteződés forgalma és kialakítása ezt indokolja.

Miután az őrült autós megelőzött mindenkit, eltűnt a kamera képéből, nem tudni, hogy mi lett vele. Remélhetőleg elfogták a rendőrök, mert ezzel a közlekedési viselkedéssel egy rakás embert veszélyeztet maga körül.

A videót a BpiAutósok YouTube-csatornáján tették közzé, ahol hozzátették, hogy pont az ilyen eseteket szűrné ki a pszichológiai vizsgálat. Bár sajnos egy olyan embert, aki ilyen közlekedésre képes, azt nem tartaná vissza, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel.

Depositphotos
Megvannak a Lidl töltők új árai, de van a történetben egy hatalmas csavar F1: Toto Wolff keményen beszólt Verstappennek: "A számok csak a Wikipédiának szólnak, amit úgysem olvas senki"

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!