2023. szeptember 04. | 09:04

Egy fedélzeti kamera rögzítette, hogy csak a gyalogoson múlt minden.

A sofőrök nem csak figyelmetlenek, de sokszor valamilyen komoly feszültség, ideges viselkedés miatt hoznak megkérdőjelezhető döntéseket a forgalomban. Ennek gyakran rossz vége van, mert lehet ilyen viselkedés eredménye gyorshajtás vagy különböző jelzések figyelmen kívül hagyása.

Így ilyen helyzetekben nem csak az adott sofőr van veszélyben a felelőtlensége miatt, hanem a körülötte közlekedők is. Erre egy újabb bizonyíték egy nem rég megjelent felvétel.

Egy autó fedélzeti kamerája vette fel az esetet, és ha lehet neki hinni, akkor augusztus 31-én történt este fél 9 tájékán. A lámpa pirosra váltott egy kereszteződésben, és a gyalogátkelőhelyen közlekedők szabadjelzést kaptak.

El is indult egy nő a zebrán jobbról, mikor hirtelen a képen feltűnt egy autós az egyik sávban. Szinte fékezés nélkül hajtott át a zebrán és a piroslámpán is.

A nő látszólag egy kicsit hamarabb észrevette, mint ahogy az autó megjelent a felvételt készítő autó kamerájában, így megállt és kicsit hátrébb lépett. Ez volt a szerencséje, valószínűleg ezért nem gázolta el az ámokfutó.

Hogy mi járhatott a szabálytalan autós fejében, azt nem tudni, de majdnem súlyos balesetet okozott puszta felelőtlenségből. Arról nem tudni, hogy a felvétellel kezd-e - vagy tud-e egyáltalán kezdeni valamit - a rendőrség.

Depositphotos