18. Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál - Galéria

Közzétéve:
2019-08-13, 13:00

2019-ben is megtelt amerikai autókkal a Monostori Erőd

18. alkalommal vették be a Monostori Erőd falait az amerikai életérzést kedvelő autórajongók, akiket sem az extrém hőség, sem a masszív por mennyisége nem tántorított vissza egy jó bulitól. Közel 1500 amerikai autót lehetett megtekinteni 2019.08.08-11. között. A magyarországi remekműveken kívül többek között Szlovákiából, Csehországból, Lengyelországból, Horvátországból, Ausztriából, Németországból, sőt Svájcból is érkeztek Komáromba. A szervezők OFF ROAD megmérettetésekkel, Low Rider és Big Foot Show-val, koncertekkel készültek, ja és a gumifüstölés sem maradhatott el. A fürdőruhás lányok látványán kívül Extrém Enduro Kupa és Freestyle versenyt is rendeztek a helyszínen.

NAAF 2019

A vasárnapi, záró napra tudtunk időt szakítani Ádám kollégámmal, az autók zöme ekkorra már távozott, ami nem is csoda, hiszen az időjárás és az átbulizott éjszakák látszólag megviselték a még kitartó fesztiválozókat. Az ugyancsak lestrapált speaker hangszálainak utolsó erejével még ledarálta a tombola számait, a fődíj egy V8-as amerikai autó volt, amit egy többgyermekes család vihetett haza.

További képek és videók:

Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál

Kapcsolódó írások

2018. november 30.
A BMW M-sportrészlege az E92 M3-mal búcsúztatta a szívó V8-as motort. A 2013-ig gyártott negyedik szériából nehezen, de lehet még találni megkímélt példányokat, viszont készülj fel, hogy ez az autó nem elégszik meg azzal, ha csak tankolod, hiszen sokkal több törődést igényel, ami a videóból is kiderül!
A német luxus etalonja – Mercedes-Benz S-osztály (W140)
2018. február 09.
A W140-es „bálna” Mercedes hét évig képviselte a márka csúcsát a 90-es években. Grandiózus megjelenésével és műszaki túltervezettségével új mércét állított fel a luxusautók piacán.
E.C.D. Automotive Design Land Rover Defender tuning, oldalról
2018. október 11.
A Land Roverekre specializálódott amerikai cég megint kitett magáért ezzel a projekttel.
Porsche 989-es négyajtós prototípus
2018. november 16.
A négyajtós Porsche hallatán ösztönösen a 2009-ben debütált Panamerára gondolsz, jogosan. De már harminc éve is létezett egy prototípus, hasonló koncepcióval!