2020. december 05. | 15:21

Attila az egyéb off-road járművek világában is otthonosan mozog.

Az Alapjárat egyik hűséges olvasója, Buzgán Attila nagyon ráérzett a side by side-ok építésére (ezek a gépek sok mindenben eltérnek a quadoktól, pl. két üléssel rendelkeznek és kerek kormányuk van), ráadásul segítsége is van, ugyanis a gyermekei is besegítenek a munkálatokba. Alább Attila írását és az általa készített fotókat lehet szemügyre venni.

Először is szeretném leszögezni, hogy az eredeti szakmám szerint pék vagyok. A terepautózás viszont mindig is érdekelt, 2012-ben még aktívan quadoztam. Sajnos a Polaris RZR pénzügyi értelemben elérhetetlen volt számomra, így vettem egy donor autót (Honda Civic 1.5), abból építettem a képen megtekinthető járművet.

Valakinek nagyon megtetszett ez a side by side, szerette volna megvenni, én pedig végül eladtam. Utána már úgy voltam vele, hogy folytatnom kell ezt a tevékenységet, ha már a végeredmény ennyire bejön az embereknek. Sorozatban jöttek az újabb masinák, építettem már ilyet

Egy-egy ilyen építés (festéssel együtt) kb. másfél hónapig tart. Most már ott tartok, hogy off-road autók építését is elvállalom. A fiaim is nagyon sokat segítenek nekem.