Soltvadkerti BMW Találkozó – 2019

Közzétéve:
2019-06-26, 11:44

Idén jubileumi, 15. alkalommal került megrendezésre az ország legnagyobb BMW-s találkozója. Bekukkantottunk!

A tavalyi BMW-s találkozóval ellentétben, 2019-ben a szokásosnál korábbi időpontban, június 12-16. között rendezték az ország legnagyobb BMW-s MeetUp-ját. A Vadkerti-Tó kempingjében gyűltek össze a bimmer fanatikusok, kiknek sátrai mellett sorakoztak a szebbnél-szebb bajor vasak. A több napos rendezvény hömpölygő tömegei által generált porfelhő szépen lassan belepett mindent, így az igazán művészi képek elmaradtak, a cikk végén viszont találkozhatsz egy szerény galériával.

BMW E34 soltvadkert

A szervezők idén is kitettek magukért, volt autós felvonulás a Vadkerti-tó-Soltvadkert-Kiskőrös-Kecel-Soltvadkert-Vadkerti tó 30 kilométeres útvonalán, immáron Funtrack néven futó Játék Határok Nélkül csapatvetélkedő, autós szépségverseny, beerbike, laser tag, lábhajtós gokartok és utazási lehetőség egy lánctalpas BMP-1 felderítővel. A Party Arénában pedig Stadler, Tötöttcigi, Niaeven, Newik, Purebeat, DJ Szecsei, Antonyo, Nigel Stately, Deejay Levi, Strong R. várta a bulizókat.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Benéztünk a Soltvadkerti „BMW MeetUP”-ra - GALÉRIA
2018. augusztus 17.
2018 augusztus 10-14. között zajlott a 14. Soltvadkerti „BMW MeetUp”. Közel 1600 BMW jelent meg a Vadkerti tó környezetében, több helyszínen megrendezett találkozóra.
McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!

További hírek