Válts valóra álmokat a drivingcampen!

Frissítve:
2018-10-18, 10:49

Segíts te is az Álomszállító Alapítványnak, hogy valóra válthassák 150 ember álmát! Vagy, csak váltsd valóra munkatársaid vágyait és rendezz céges bulit a drivingcampen!

Aki rendszeresen követi az Alapjáratot, annak nem kell bemutatnom a drivingcamp vezetéstechnikai központot. Írtunk róluk már jó párszor és forgattunk is náluk számos teszt videót, amiket YouTube-csatornánkon mind-mind megtalálhatsz! Minden hónapban kedveskednek valamilyen kedvezménnyel, meglepetés rendezvénnyel: most ismét a céges bulikon és a segítségnyújtáson van a hangsúly.

vezetéstechnikai tréning

Ha valami felejthetetlen és élményekkel teli évzáró bulit szeretnél kollégáidnak, akkor válaszd a drivingcampet! Legyen szó pár órás buliról, akár egész napos, ebéddel, játékokkal és csapatépítőkkel színesített programokról, a drivingcamp a te helyszíned! A játékos csapatépítőket vezetéstechnikai elemekkel fűszerezik a pályamodulokon, mint például a „Ne üsd el a jávorszarvast!”, vagy a „Húzd a Mikulás szánját!”. Természetesen komolyabb hangvételű eseményekre is van lehetőség, az évzáró konferenciától a céges bulikig, jöhetsz saját autóval, de akár bérautókat is tudnak biztosítani a tréningekhez.

Segíts az Álomszállítóknak!

Az Álomszállító Alapítvány mozgássérült emberek álmait váltja valóra, most a drivingcamppel egy megvalósíthatatlannak tűnő álom elérését tűzték ki célul, melyhez a te segítségedet is kérik! 150 embernek adnának egy speciális kerekesszék gyorsítót, mellyel biztonságosabban, gyorsabban és szabadabban mozoghatnak. Ehhez 25.000 ember 2018 forintjára van szükség, így megvalósulhat 150 ember álma! Légy részese a csodának!

Tilla a drivingcampen!

Ismét egy szuper reklámfilm forgatásához biztosított helyszínt a drivingcamp. A videóban Tilla az egyik legnépszerűbb modulon tette magát próbára a jávorszarvas teszten. Nézzétek meg, hátha ti is kedvet kaptok egy jókora adrenalin fröccshöz!

Forrás:

További autós hírek

Egy autós lesodródott az útról és egy jelzőtáblának ütközött. A vezető életét vesztette, utasa megsérült – írja a police.hu Egyelőre ismeretlen…

A Puskás Aréna nyitó labdarúgó-mérkőzését 2019. november 15-én, pénteken este 19 órai kezdettel játsszák. A stadion bejáratai a Dózsa György…

A kategóriák között egyértelműen a SUV vezeti az idei eladási listát (is), csak ebből a fajtából 47480 újat állítottak forgalomba,…

Brutális baleset rázta meg Szlovéniát szerda reggel. A balesetet egy kis Opel Corsa vezetője okozta, amikor feltehetően a rosszul megválasztott…

2019 az az év, amikor másról sem lehet hallani, csak arról, hogy az autók ölik meg a bolygónkat. De komolyan!…

Kapcsolódó írások

Mercedes-Benz A-osztály a drivingcamp pályáján
2019. január 31.
Szeretnéd egy érdekes és hasznos ajándékkal meglepni a jogosítvány megszerzése előtt álló csemetédet? Ne is keress tovább, a drivingcamp tudja, mi kell neked!
Vezetéstechnikai tréningek a Drivingcampen!
2017. augusztus 07.
A Drivingcamp azért épült, hogy bárki próbára tehesse vezetési képességeit a legkülönbözőbb közlekedési helyzetekben. Most itt a lehetőség, válassz a következő tréningek közül! 
After Work Tréning a drivingcampen!
2018. január 19.
Bővítette személyautós tréningjeit a drivingcamp, ahol most szuper intenzív képzést kaphatnak a vezetés megszállottjai!
Tréningezz a megújult drivingcampen!
2018. augusztus 29.
Az elmúlt hónapokban felfrissült a drivingcamp teljes területe az átfogó karbantartási folyamatoknak köszönhetően. Mi már élőben is megcsodálhattuk, méghozzá az új Lexus LC 500-zal a pályán!