300 vasparipa, megannyi lóerő és felhördült a város: így köszöntötte a tavaszt a Harley!

Frissítve:
2018-09-18, 21:58

Mint minden évben így 2018-ban is a motoros szezon kezdetén a Harley-Davidson hatalmas bulival üdvözölte a jó időt. Több kiló króm, kaja-pia, csajok és Rock’n’ Roll. A legendás csapat tudja, hogy kell jó bulit csinálni!

Sokan kérdeztétek: és mi lesz a motorosokkal? Bár az Alapjárat alapvetően autós oldal, de mivel én is motoros-is- vagyok, így egyet értek a felvetéssel, hogy legyen kétkerekű rovatunk. Hisz ugyan úgy benzin csörgedez az ereikben, imádják a gumifüstöt és a belső égésű motorok robaját! Akkor nem mindegy, mindezt hány keréken szeretik? Meglátom, mit tehetek, de mindenesetre hajrá, szezonra fel!

Végre itt a jó idő, és 2018 tavasza sem kezdődhetett el anélkül, hogy a világ talán legismertebb V2-es motor márkájának dörrenései ne nyomják el a madarak csicsergését! A Harley-Davidson Budapest minden év áprilisában nagy bulival köszönti a márka szerelmeseit. A központ udvarát így ismét ellepték a szebbnél szebb vasak.

Harley-Davidson Budapest központ

Voltak, akik saját motorral jöttek, de a gyalogszerrel érkezők sem maradtak nyereg nélkül. A bérelhető motor flotta gépeivel ugyanis bárki átélhette az USA szabadság feelinget és együtt motorozhatott a Harley-familyvel. Neked is kedved lett volna felpattanni egy Road Kingre, Forty-Eight-re, egy Fat Bob-ra vagy Fat Boy-ra, esetleg egy Heritage Classic-ra, vagy az Ultra Limited-re? Elhiszem, nekem is, de most hagytam, hogy a többiek motorozzanak, viszont a szezon során el-elhozok majd közülük néhányat és tüzetesebben is megmutatom nektek, mit is tudnak ezek a legendás vasak. És jó hír, hogy ha van A jogsid, te is kipróbálhatod a Harley-kat!

Harley-Davidson felvonulás Budapesten 2018

Délben egyszerre dobbant a résztvevők szíve, mikor a több mint 300 motor felhördült és nekiindult a városnak. Lelkes közönség, boldog arcok és integető gyerekek, valahogy egy ilyen felvonulás engem mindig felvillanyoz… Legfeljebb csak azokat nem, akiknek emiatt várniuk kellett kicsit, mielőtt a csapat elvonul és szabaddá válik az út. De ennyit szerintem érdemes kibírni az itthon azért nem mindennapi látványért és a hangulatért.

Rebelfools igazi Rock’n’Roll és motoros életérzéssel

Aztán visszatért a brigád a főhadiszállásra, és a nekem mindig libabőrt okozó V2-es dübörgést a másik nagy kedvencemre, a Rock zenére cserélték. A Rebelfools nem csak nevében hozta a lázadó feelinget, hanem a masszív Rock’n’Roll dalokkal is megmutatta, milyen a vad, szabad és lázadó motoros életérzés.

Ha most lemaradtál, sebaj! Legközelebb még több krómlovast láthatsz Alsóörsön az éves szokásos Open Road Fest-en, ami 2018. június 6-tól indul majd és 19. alkalommal kerül megrendezésre. Kívánom, hogy minden motoros számára az egész szezon és az időjárás is olyan klassz legyen, mint a Harley tavaszindító bulija. Széles utat és balesetmentes szezont mindenkinek, mindegy, hogy 2 vagy 4 keréken hasítasz a lényeg, hogy vigyázz magadra és a többiekre is!  

Forrás:

  • Harley-Davidson Budapest sajtóközlemény

További autós hírek

Kereskedelmi forgalomban várhatóan 2021-ben kapható majd, de valaki már csapatja vele 🙂 A durván 3 hete leleplezett monstrum most közúton…

A nógrádszakáli fiatalember falubelijétől akart autót lopni, de megzavarták. Nem adta fel, nem sokkal később egy kisáruszállítót sikerült elkötnie, de…

Akár 1,6 millió forintra is megbüntethetik azt, aki megfelelő téli abroncs nélkül indul síelni, de a hóláncra is nagyon figyelnek…

Ugyanis a Balatonfűzfőt, Balatonakarattyát és Balatonkenesét elkerülő, 2,4 kilométer hosszú, 2×1 sávos új út elkészült. A csomópont új gyűjtő- és…

Kb 1 órája súlyos, kamiont érintő baleset történt az M0-áson, az M7 felől, az M5 irányába, Diósd előtt. Aki teheti…

Kapcsolódó írások

Harley motor
2015. május 17.
Te felülnél egy Harley-Davidsonra? Naná, pláne, ha még az iskolai eredményedet is javíthatod ezzel
Megérkezett a legújabb Harley Davidson!
2017. november 09.
A legenda bemutatta legújabb mdelljét, ami a „Sport Glide” nevet kapta. Az új üdvöskét országúti cirkálásra tervezték a mérnökök, megjelenése igencsak agresszív.
Kezdődik a motoros szezon, készül a Harley-Davidson is!
2018. március 27.
Tesztnappal és szezonnyitó programokkal várja a motorozás és persze elsősorban a Harley-Davidson szerelmeseit a budapesti Harley szalon, ahol ki lehet próbálni a 2018-as gépcsodákat is.
Nyerj egy Harley-Davidsont az alsóörsi Open Road Festen!
2018. május 21.
Ha a motorok szerelmese vagy, június 6-ától mindenképp kilátogatnod Alsóörsre, ahol egy eredeti Harley-Davidsont nyerhetsz, e mellett további izgalmas programokkal készülnek a szervezők.