300 vasparipa, megannyi lóerő és felhördült a város: így köszöntötte a tavaszt a Harley!

Frissítve:
2018-09-18, 21:58

Mint minden évben így 2018-ban is a motoros szezon kezdetén a Harley-Davidson hatalmas bulival üdvözölte a jó időt. Több kiló króm, kaja-pia, csajok és Rock’n’ Roll. A legendás csapat tudja, hogy kell jó bulit csinálni!

Sokan kérdeztétek: és mi lesz a motorosokkal? Bár az Alapjárat alapvetően autós oldal, de mivel én is motoros-is- vagyok, így egyet értek a felvetéssel, hogy legyen kétkerekű rovatunk. Hisz ugyan úgy benzin csörgedez az ereikben, imádják a gumifüstöt és a belső égésű motorok robaját! Akkor nem mindegy, mindezt hány keréken szeretik? Meglátom, mit tehetek, de mindenesetre hajrá, szezonra fel!

Végre itt a jó idő, és 2018 tavasza sem kezdődhetett el anélkül, hogy a világ talán legismertebb V2-es motor márkájának dörrenései ne nyomják el a madarak csicsergését! A Harley-Davidson Budapest minden év áprilisában nagy bulival köszönti a márka szerelmeseit. A központ udvarát így ismét ellepték a szebbnél szebb vasak.

Harley-Davidson Budapest központ

Voltak, akik saját motorral jöttek, de a gyalogszerrel érkezők sem maradtak nyereg nélkül. A bérelhető motor flotta gépeivel ugyanis bárki átélhette az USA szabadság feelinget és együtt motorozhatott a Harley-familyvel. Neked is kedved lett volna felpattanni egy Road Kingre, Forty-Eight-re, egy Fat Bob-ra vagy Fat Boy-ra, esetleg egy Heritage Classic-ra, vagy az Ultra Limited-re? Elhiszem, nekem is, de most hagytam, hogy a többiek motorozzanak, viszont a szezon során el-elhozok majd közülük néhányat és tüzetesebben is megmutatom nektek, mit is tudnak ezek a legendás vasak. És jó hír, hogy ha van A jogsid, te is kipróbálhatod a Harley-kat!

Harley-Davidson felvonulás Budapesten 2018

Délben egyszerre dobbant a résztvevők szíve, mikor a több mint 300 motor felhördült és nekiindult a városnak. Lelkes közönség, boldog arcok és integető gyerekek, valahogy egy ilyen felvonulás engem mindig felvillanyoz… Legfeljebb csak azokat nem, akiknek emiatt várniuk kellett kicsit, mielőtt a csapat elvonul és szabaddá válik az út. De ennyit szerintem érdemes kibírni az itthon azért nem mindennapi látványért és a hangulatért.

Rebelfools igazi Rock’n’Roll és motoros életérzéssel

Aztán visszatért a brigád a főhadiszállásra, és a nekem mindig libabőrt okozó V2-es dübörgést a másik nagy kedvencemre, a Rock zenére cserélték. A Rebelfools nem csak nevében hozta a lázadó feelinget, hanem a masszív Rock’n’Roll dalokkal is megmutatta, milyen a vad, szabad és lázadó motoros életérzés.

Ha most lemaradtál, sebaj! Legközelebb még több krómlovast láthatsz Alsóörsön az éves szokásos Open Road Fest-en, ami 2018. június 6-tól indul majd és 19. alkalommal kerül megrendezésre. Kívánom, hogy minden motoros számára az egész szezon és az időjárás is olyan klassz legyen, mint a Harley tavaszindító bulija. Széles utat és balesetmentes szezont mindenkinek, mindegy, hogy 2 vagy 4 keréken hasítasz a lényeg, hogy vigyázz magadra és a többiekre is!  

Forrás:

  • Harley-Davidson Budapest sajtóközlemény

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Harley motor
2015. május 17.
Te felülnél egy Harley-Davidsonra? Naná, pláne, ha még az iskolai eredményedet is javíthatod ezzel
Megérkezett a legújabb Harley Davidson!
2017. november 09.
A legenda bemutatta legújabb mdelljét, ami a „Sport Glide” nevet kapta. Az új üdvöskét országúti cirkálásra tervezték a mérnökök, megjelenése igencsak agresszív.

További hírek