Luxusautós és limuzinos felvonulás hátrányos helyzetű gyerekeknek 

Frissítve:
2018-09-18, 21:59

Limuzinos és luxusautó felvonulást szervez a Baptista Szeretetszolgálat a beteg és hátrányos gyermekek szórakoztatására a Nemzetközi gyermeknap alkalmából.

Baricz Dezső programszervező szerint a május 31-i rendezvény célja az, hogy azok a gyerekek is utazhassanak a különleges járművekkel, akiknek egyébként esélye sincs beleülni hasonló autócsodákba. Itt nem csak megnézni tudják majd az autókat, hanem Budapest belvárosában utazhatnak is velük, ami mindig feledhetetlen élményt jelent a tervek szerint részt vevő 100-200 gyermek számára.

GLS 900 MAH

A Magyar Autókereskedőház Zrt. Mercedes-Benz GLS-ében 6 gyerek számára lesz hely

Baricz Dezső vár gyerekeket többek között a Heim Pál Gyermekkórházból, a budapesti Vakok Állami Intézetéből és a Down Alapítványtól is, de a Baptista Szeretetszolgálattal állandó kapcsolatban álló gyermekotthonokból és nagycsaládoktól is sokan jönnek majd. Az élmény fokozása érdekében a szervezők azt szeretnék, ha minden autóban volna legalább egy olyan sztárvendég, akiket a fiatalok szeretnek, és akik példaképként szolgálhatnak számukra.

Ott lesz biztosan Talán Attila énekes és dalszövegíró, az InterYou frontembere, aki a Megasztár hatodik szériájában egészen a harmadik helyig jutott. Biztosra ígérte érkezését Radics Gigi énekesnő, mint ahogy Az ének Iskolája tehetségkutató győztesére, Farkas Zsoltra is számíthatnak a programba bejutó szerencsés kicsik.

Mercedes-Benz S-osztály

A Pannonhandel Zrt. egy Mercedest-Benz S-osztályt ajánlott fel

A május 31-i rendezvény a budapesti Hősök Terén kezdődik, itt gyülekeznek a jótékonysági eseményen résztvevői, a hírességek és az autók. A program szerint 12 órakor indul majd el a remélhetőleg 10-20 limuzinból és luxusautóból álló karaván, hogy rendőri kísérettel áthajtsanak a belvároson egészen a Parlament épületéig. Itt rövid időre megállnak nézelődni majd fotózni, majd visszaindul a csapat.

Mercedes-Benz S-osztály belső tér

A Mercedes-Benz S-osztály utastere

A pontos útvonal egyelőre nem ismert, mert még várják a limuzinos és luxusautós cégek felajánlásait, és ha lesz 30 személyes limuzin, akkor emiatt speciális útvonaltervet kell készíteni. Az autót felajánlók között ott van például a prémium használtautók németországi behozatalával foglalkozó Magyar Autókereskedőház Zrt. és Pannonhandel Zrt., de Baricz Dezső még számít felajánlásokra, hogy minél több gyermek számára legyen elérhető a különleges autók kipróbálásának élménye. A luxusautókon és limuzinokon kívül ott lesz a Főtaxi hatalmas „big foot” kocsija is, de tűzoltóautót is várnak, hiszen ez az a jármű, ami minden gyerekszívet képes megdobogtatni.

Az autós felajánlásokat az alábbi elérhetőségen várják a szervezők:

Baricz Dezső, programigazgató

telefon: +36/20/886-4010

e-mail: [email protected]

Forrás:

  • Baptista Szeretetszolgálat

Kapcsolódó írások

1931 Cadillac Series 452 V16, RM Sotheby’s aukció
2019. szeptember 01.
Az RM Sotheby’s aukciós ház monterey-i árverésén 1,46 millió dollárért, vagyis megközelítőleg 423,7 millió forintnak megfelelő összegért kelt el egy 1931-es Cadillac Series 452 V16 Roadster
Buick Roadmaster woody wagon, bordó, olalnézet, elölről, balról
2019. március 29.
82 500 dollárért, vagyis majdnem 22,5 millió forintért kelt el egy Buick Roadmaster kombi az RM Sotheby’s árverésén. Az autónak nem csak a megjelenése, de teljesítménye és története is különleges
1966 Oldsmobile Tornado
2019. április 22.
A General Motors 1966-ban előállt egy teljesen új Gran Turismóval, amit a Ford Thunderbird vetélytársaként képviseltetett. Ő az első generációs Oldsmobile Toronado
1957 Imperial Crown, meggyvörös, elölnézet, oldalnézet, balról
2019. május 12.
1957-ben az Imperial bemutatta egyik legikonikusabb zászlóshajóját, a Virgil Exner tervezte Crownt. Az autó nem csak méreteivel, de teljesítményével és felszereltségével is túlszárnyalta a kor legelitebb luxusautóit