Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
szombat - 2023. december 02.
3.5 °C
köd
alapjarat.hu logo
95 579 Ft
100 635 Ft
D 607 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

5 autó, 5 helyszín – ez már a Gymkhana 10!

2018. december 18. | 16:43

A Gymkhana sorozat a tizedik részéhez érkezett, főszerepben továbbra is Ken Block, aki öt autóval, öt helyszínen közlekedik többnyire kilinccsel előre

Megérkezett Ken Block Gymkhana sorozatának 10. része, amiben továbbra is mértéktelen gumiégetés folyik olyan szinteken, hogy laptopod hangszórója meg fogja adni magát a videó nézés közben. 19 perc tömény csapatás amiben minden autóbuzi érzékszerve megremeg: öt helyszín, öt autóval, a Gymkhana globális uralomra tör!

A tizedik adásban a havas Svédországtól, Mexikón át egészen Los Angeles-ig eljut a főhősünk van, hogy drift, van, hogy ugratások közepette, sőt van, hogy ezt a két elemet vegyítik. Elég beteg! A már ismert, Block féle autókból csemegéztek: feltűnik a Mustang ihlette Hoonicorn, a ’90-es éveket idéző Ford Escort Cosworth, először tűnik fel a Hoonitruck, azaz egy 1977-es Ford F-150 3,5 literes, V6-os biturbós egységgel, amit a Ford GT-ből szerváltak és közel 900 lóerőt teljesít.

A 16 éves, Oliver Solberg rallycross csodagyerek is körzőzik egyet a havas tájon, miközben egy félmeztelen csávó ugrik seggest a jeges vízbe. Ezeken kívül láthatsz még abroncs nélkül driftelő autót, megalázott mezőgazdasági gépeket az eddig megszokott eszement minőségben, finom lassításokkal. Nézd meg te magad is, de vigyázz, nehogy gumifüst mérgezést kapj a megtekintés közben!

Sebességkísérleti bukás, újracsomagolt lóerők, avagy ez történt múlt héten Az egyik legszebb BMW lehet az új 8-as Gran Coupé

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!