csütörtök - 2022. October 06.
20 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 675 Ft
100 702 Ft
D 760 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

A Kamion EB vasárnapi napja képekben

A Kamion Európa-Bajnokság második napján sem unatkoztam, az utolsó verseny után Kiss Norbi még driftelt is a kamionjával. Készültem neked a vasárnapi történésekből is egy képválogatással!

A Kamion verseny második napján sem törtek kevésbé a gépek. Az előző napi kellemes, felhős idő után a vasárnap forró nyárként köszöntött be. Az időmérőn mindkét magyar érdekeltség jól teljesített, amiből bármi lehetett volna. A harmadik futamban Kiss Norbi a negyedik helyen ért be, ami miatt csalódott lehetett. Az élmezőnyben nem történt nagyobb izgalom. Ez a pozíció a fordított rajtrácsos, vagyis utolsó hungaroringi versenyen az ötödik rajtkockát jelentette Kiss Norbinak.
 “A rajtnál egész jól tudtam eljönni, az első kör felénél már a harmadik voltam. Adam Lacko volt most mögöttem. Egyszer meg tudtam lépni tőle, aztán ő ért közelebb, sokat kellett védekeznem, emiatt leszakadtam az élen haladó Reinerttől és Lenztől. A futam végére sikerült felzárkózni, de már csak egy kör volt hátra és nem tudtam előzni. Sajnálom, hogy nem sikerült futamot nyerni a hazai közönségnek, de nagyon fontos pontokat szereztem, és örülök, hogy ilyen sokan kijöttek szurkolni nekem.” - osztotta meg érzéseit Kiss Norbi.
A kétszeres Európa-Bajnok a szezon második hétvégéjén egy második, egy harmadik, egy negyedik és egy ötödik helyet szerzett. A kamion Európa-bajnokság június 29-e és július 1-je között a Nürburgringen folytatódik.

Galéria a Kamion EB vasárnapi napjáról

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!