A Kamion EB vasárnapi napja képekben

Frissítve:
2018-09-18, 21:59

A Kamion Európa-Bajnokság második napján sem unatkoztam, az utolsó verseny után Kiss Norbi még driftelt is a kamionjával. Készültem neked a vasárnapi történésekből is egy képválogatással!

A Kamion verseny második napján sem törtek kevésbé a gépek. Az előző napi kellemes, felhős idő után a vasárnap forró nyárként köszöntött be. Az időmérőn mindkét magyar érdekeltség jól teljesített, amiből bármi lehetett volna. A harmadik futamban Kiss Norbi a negyedik helyen ért be, ami miatt csalódott lehetett. Az élmezőnyben nem történt nagyobb izgalom.

Ez a pozíció a fordított rajtrácsos, vagyis utolsó hungaroringi versenyen az ötödik rajtkockát jelentette Kiss Norbinak.

 “A rajtnál egész jól tudtam eljönni, az első kör felénél már a harmadik voltam. Adam Lacko volt most mögöttem. Egyszer meg tudtam lépni tőle, aztán ő ért közelebb, sokat kellett védekeznem, emiatt leszakadtam az élen haladó Reinerttől és Lenztől. A futam végére sikerült felzárkózni, de már csak egy kör volt hátra és nem tudtam előzni. Sajnálom, hogy nem sikerült futamot nyerni a hazai közönségnek, de nagyon fontos pontokat szereztem, és örülök, hogy ilyen sokan kijöttek szurkolni nekem.” - osztotta meg érzéseit Kiss Norbi.

A kétszeres Európa-Bajnok a szezon második hétvégéjén egy második, egy harmadik, egy negyedik és egy ötödik helyet szerzett. A kamion Európa-bajnokság június 29-e és július 1-je között a Nürburgringen folytatódik.

Galéria a Kamion EB vasárnapi napjáról

További autós hírek

Brutális baleset rázta meg Szlovéniát szerda reggel. A balesetet egy kis Opel Corsa vezetője okozta, amikor feltehetően a rosszul megválasztott…

2019 az az év, amikor másról sem lehet hallani, csak arról, hogy az autók ölik meg a bolygónkat. De komolyan!…

Egy orosz színész nem bírta elviselni, hogy megelőzték, azonnal visszaelőzött. Vesztére. – írja az origo.hu Az egész jelenetet rögzítette az…

Legkevesebb 13 halottat követelő buszbaleset történt a szlovákiai Nyitragerencsér közelében szerdán – jelentette hivatalos közlésre hivatkozva a szlovák média. A…

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal közös kampány keretében, kétnyelvű közlekedésbiztonsági plakátokat helyezett ki az elmúlt…

Kapcsolódó írások

A Kamion Európa-Bajnokság első napja képekben
2018. június 18.
FIA ETRC, azaz a Kamion EB mogyoródi, első futamán Kiss Norbi felállhatott a dobogó második fokára, izgalmakból nem volt hiány egyik versenyen sem.
Kiss Norbit inti le elsőként a kockás zászló
2019. július 21.
A Kamion-Eb nürburgringi hétvégéjén kétszer is dobogóra állhatott Kiss Norbi.
Porsche olasz ház előtt oldalról fotózva
2018. október 28.
Szombaton délelőtt pihenő volt a résztvevőknek és a nézőknek is egyaránt, délután viszont Domagnano környékén bőgtek fel a motorok.
Nissan R34 Skyline Lengyelországban, Wroclawban a RACEISM rendezvényen 45 fokos szögből
2019. július 16.
Hoztam néhány képet a stance fellegvárából, Wroclaw-ból.