A Kamion EB vasárnapi napja képekben

Frissítve:
2018-09-18, 21:59

A Kamion Európa-Bajnokság második napján sem unatkoztam, az utolsó verseny után Kiss Norbi még driftelt is a kamionjával. Készültem neked a vasárnapi történésekből is egy képválogatással!

A Kamion verseny második napján sem törtek kevésbé a gépek. Az előző napi kellemes, felhős idő után a vasárnap forró nyárként köszöntött be. Az időmérőn mindkét magyar érdekeltség jól teljesített, amiből bármi lehetett volna. A harmadik futamban Kiss Norbi a negyedik helyen ért be, ami miatt csalódott lehetett. Az élmezőnyben nem történt nagyobb izgalom.

Ez a pozíció a fordított rajtrácsos, vagyis utolsó hungaroringi versenyen az ötödik rajtkockát jelentette Kiss Norbinak.

 “A rajtnál egész jól tudtam eljönni, az első kör felénél már a harmadik voltam. Adam Lacko volt most mögöttem. Egyszer meg tudtam lépni tőle, aztán ő ért közelebb, sokat kellett védekeznem, emiatt leszakadtam az élen haladó Reinerttől és Lenztől. A futam végére sikerült felzárkózni, de már csak egy kör volt hátra és nem tudtam előzni. Sajnálom, hogy nem sikerült futamot nyerni a hazai közönségnek, de nagyon fontos pontokat szereztem, és örülök, hogy ilyen sokan kijöttek szurkolni nekem.” - osztotta meg érzéseit Kiss Norbi.

A kétszeres Európa-Bajnok a szezon második hétvégéjén egy második, egy harmadik, egy negyedik és egy ötödik helyet szerzett. A kamion Európa-bajnokság június 29-e és július 1-je között a Nürburgringen folytatódik.

Galéria a Kamion EB vasárnapi napjáról

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

A Kamion Európa-Bajnokság első napja képekben
2018. június 18.
FIA ETRC, azaz a Kamion EB mogyoródi, első futamán Kiss Norbi felállhatott a dobogó második fokára, izgalmakból nem volt hiány egyik versenyen sem.
Kiss Norbit inti le elsőként a kockás zászló
2019. július 21.
A Kamion-Eb nürburgringi hétvégéjén kétszer is dobogóra állhatott Kiss Norbi.

További hírek