2024. február 15. | 20:08

Ha megkérdezünk bárkit is, hogy egy-egy országról, illetve a rá jellemző stílusról mi ugrik be, akkor a németek precizitása és a japánok nemes egyszerűsége vitathatatlan lenne. Ha pedig az otthonokat vesszük górcső alá, akkor a skandináv lakások és házak berendezése és hangulata lesz az, ami szinte mindenkit magával ragad. Talán nem véletlen az sem, hogy a nagy svéd bútoráruház ilyen hosszú ideje örvend töretlen sikernek.

Ha ezeket sorra vesszük, akkor talán nem csoda, ha egyesekben megfogalmazódik a vágy, hogy mindezeket egyesítse! Hiszen a legjobbat feltehetően valóban akkor kapjuk, ha mindenből kinyerjük a legjobb részt, és azokat egymáshoz adjuk.

Mit jelent ez a tapéták terén?

Ha te magad is annak a híve vagy, hogy minden nációtól érdemes ellesni a jó dolgokat, akkor a Wallmaxx Tapéta Webáruház Kumano kollekciója éppen ideális lesz a számodra.

Ebben a gyűjteményben ugyanis ötvöződik a japánok egyszerűsége, letisztultsága, valamint a skandináv otthonok melegsége, amelyben könnyű elérni a hygge állapotát.

Ehhez nyújt majd kitűnő segítséget ez az igazán egyedi kollekció, hiszen különféle, Japánra jellemző minták jelennek meg – skandináv ihletésű színárnyalatokban. Sőt, annyira egységes a kollekció, hogy szinte az összes darabja szabadon kombinálható egymással, így valóban végtelen a lehetőségek száma!

Kép forrása: WallMaxx

Bárhol megállja a helyét!

Jogosan merül fel a kérdés, hogy az efféle kevert stílusok vajon milyen lakberendezési irányzattal harmonizálnak.

A tapétakülönlegességeket elnézve elég csak a színt és a mintát áttanulmányozni, és máris különféle megoldások jelennek meg a szemünk előtt: a darumintás darabok akár egy vintage vagy shabby chic otthonban is pazarul festenek, míg a művészi hatású szirmok még egy minimalista, loft lakásban is könnyen elképzelhetőek.

A visszfogottságot, letisztultságot sugalló egyszínű tapéták pedig bármely otthonban megállják a helyüket, így tekintet nélkül arra, hogy milyen lakberendezési stílus híve vagy, bátran válogathatsz a fentebb említett webáruház különleges kollekciójában.

Merj nagyot álmodni!

Sokszor elmondjuk – nem véletlenül –, de általános tapasztalat, hogy az emberek java részének igazán elnyeri a tetszését, amit a lakberendezési magazinok hasábjain lát, ugyanakkor amikor odaérnek, hogy a saját otthonukban teremtsék meg a látottakat, akkor már sok embernek inába száll a bátorsága.

Mi azonban arra biztatunk, hogy ha a fentiek közül bármelyiket is magadénak érzed, és szívesen látnád viszont a faladon, akkor mindenképpen a Wallmaxx Tapéta Webáruház Kumano kollekciójából válassz magadnak tapétát! Legalább az egyik, hangsúlyos falra kerüljön valami klassz minta, a többi fal pedig színben harmonizáljon. Ha ez megvan, akkor fantasztikus atmoszférát sikerült teremtened. Készen állsz a kalandra?

WallMaxx