Emberméretű fekvőrendőrt építettek Angliában - VIDEÓ!

Tóth Balázs
Frissítve:
2018-09-18, 21:57

Enyhén túlsúlyos fekvőrendőrt fektettek le Anglia "várostervezői" egy különleges alkalomból. Nem mindenki vette sikerrel az akadályt...

A fekvőrendőrök bár hatékony eszközei a sebességkorlátozásnak, az autósok számára leginkább bosszúságot okozó eszközök. A különféle variánsok komoly károkat okozhatnak az autóban, ha valaki nem megfelelő sebességgel közelíti őket meg, a lökhárító vagy akár az alváz is könnyen sérüléseket szenvedhet túl nagy tempó esetén.

Angliában extrém méretű fekvőrendőrt telepítettek, melyre táblával fel is hívták a figyelmet. Még a gyalogosok is elképedve nézték a nem hétköznapi fizikai akadályt, az autósok, motorosok pedig leginkább a visszafordulást választották.

A fekvőrendőrt "megmászni" kívánók közül egy kerékpáros sikerrel járt, könnyedén átugratott rajta. Egy Renault tulajdonosnak beletört a bicskája, egészen pontosan gépjárműve eleje. Majd érkezett egy Range Rover Evoque Stunt, és légies könnyedséggel jutott át az akadályon.

A kisfilm természetesen a Range Rover Evoque Stunt promóciója kapcsán készült. Az nem derült ki, hogy a pórul járt fekete Renault tulajdonosa kapott-e valamilyen kártérítést.

A Jaguar Land Rover konszern 2011-ben piacra lépő legkisebb SUV-ját áprilisban az Alapjárat stábja is tesztelte. Ha kíváncsi vagy, hogy teljesít a városi terepjáró terepen, valamint az előnyök mellett a gépjármű árnyoldalaira is kíváncsi vagy, akkor olvasd el a Range Rover Evoque tesztjéről szóló cikket.

Kapcsolódó írások

Range Rover Evoque
2018. december 18.
A világhírű séf egy eseményre volt hivatalos, de még azelőtt megfűszerezte London utcáit a vadonatúj Range Rover Evoque-kal
Opel Astra a legmegbízhatatlanabb autók között
2020. február 21.
A tulajdonosok maguk értékelték az autójukat, valós tapasztalatok alapján állt össze a végleges lista.

További hírek