A Légterelő.hu-nál járt az Alapjárat

Frissítve:
2018-09-18, 21:57

Vannak olyan praktikus kiegészítők, melyek megkönnyítik az autós mindennapokat. Ebben segít a Legterelo.hu weboldal, amely 2004 óta van a piacon magas szakmai tapasztalattal és minőségi beszállítókkal.

Mivel foglalkozik a Legterelo.hu?

Lajtner Zsolt a 2000-es évek elején még autóhifikkel foglalkozott, majd saját weboldalt készített, mikor még gyerekcipőben járt ez a műfaj. Ebből született meg a Légterelő, mely 2004-től az autós mindennapokhoz kínál praktikus termékeket, megbízható és minőségi partnerektől. A fejlesztés elkerülhetetlen a cég életében a megnövekedett kereslet miatt és nem titkolt cél, hogy nagykereskedéssé váljon a következő években.

Egy légterelő egy fekete Q7-es Audin, jól passzol a fekete kiegészítő a fekete autóhoz

Légterelő egy Audi Q7-esen

Milyen termékekkel találkozhatsz a legterelo.hu weboldalon?

Természetesen az első és legfontosabb maga a légterelő, mely bizonyos helyzetekben valóban hasznos és kényelmes segítség lehet. Például ha párásodnak az autód ablakai és ez bosszúságot jelent, egy légterelő felszerelésével leengeded az ablakot és a pára eltűnik, nem lesz huzat és menetszél sem. Ha esik az eső, akkor is hasznodra válik, friss levegőt tudsz beengedni anélkül, hogy az esőcseppek bejutnának az utastérbe.

Ha dohányzol az autóban, akkor is megfelelő segítség, ugyanis könnyen tudsz szellőztetni anélkül, hogy kellemetlen huzat szökne a kocsiba, a dohányfüst azonban távozik. Jól jöhet, ha kisgyermek utazik a járműben, a menetszéltől őt is meg tudja óvni a légterelő, de a fényt is jól szűri, így az oldalirányból érkező napfény sem okoz majd ezentúl gondot.

Egy pickup piros Ford Ranger minden terepen megállja a helyét, részben a védőnek köszönhetően

Motorháztető-védő extrém kivitelben

Az autószőnyeg és a csomagtértálca is hasznodra válhat. Előbbiből nagy választék van évszaknak megfelelően. Szövetszőnyeget akkor érdemes betenni, mikor száraz idő van, mivel mérsékelten vízálló. Egyedi méret és szín is megoldható.

A gumiszőnyeg és magas peremű hótálcák az esősebb és havas időkre kínálnak megoldást. Természetesen itt is lehet mindent pontosan méretre gyártottan kérni. A csomagtértálca akkor való neked, ha sokat pakolsz a csomagtérbe, megóvja a szövetet a sérülésektől és a folyadéktól, tisztítani pedig nagyon könnyű.

Van még a kínálatban motorháztető-védő ás téli hűtőrács maszk is, ha nem csak aszfalton autózol, akkor hasznos társ lehet utad során. A cég megújulása jegyében a FIFO termékeit is a kínálatában akarja tudni, mely igencsak tetszetős megoldásokkal rukkol elő, ha az okostelefonról van szó.

További autós hírek

Sokkoló videón egy újabb zebrán gázolás. Most egy betegszállító ütött el egy nőt a 18. kerületben, Budapesten. A balesetről videó…

Egy nő vesztette életét hétfőn délelőtt a 86-os főúton, ahol egy Mazda személyautó és egy kamion ütközött frontálisan – adta…

Meghalt a műszaki hibás busznak ütköző személygépkocsi utasa a vezetője pedig súlyos sérüléseket szenvedett Noszlop és Bakonygyepes között. Az eset…

Szamarak és juhok százai akadályozták a forgalmat a romániai A2-es autópályán kedden, mivel egy pásztor az autópálya Duna-hídján terelte át…

“Az elsőnél figyeljétek a zöld lámpát a jobb szélén, bőven szabadot jelez már egy ideje, ha nem figyelek, lehet, hogy…

Kapcsolódó írások

Heti autós képgyűjtemény
2017. február 09.
Blogunkon új, könnyed heti rovat indul szórakoztató és informatív képekkel, kötetlen témákban. Érdekességek, humor, motorsport, fotográfia, egyszóval bármi, ami autó.
Hamarosan fizetős lehet az elektromos autók töltése
2017. szeptember 05.
Várható volt, hogy amint beindul az elektromos autók elvárt ütemű terjedése, megszűnnek a kedvcsináló privilégiumok. Elsőként az ingyenes töltést vehetik el a tulajoktól.
2019. január 11.
A sebesség szerelmese vagy? Akkor ez a lista biztosan tetszeni fog
lószállító
2019. május 27.
A következő összeállításban van minden, a banán alakú autótól, a hátsó ülésen szállított létrán át, a villamoson rendhagyó módon bliccelő néniig