Szüntelen internet és garancia a Lynk&Co.-nál

Frissítve:
2018-11-02, 16:19

Bemutatta a Concept 03 modelljét a Lynk & Co. autógyártó, akik örökké tartó garanciát ígérnek minden Kínában eladott autójukra

Kínában már a múlt héten elkezdődött a Lynk & Co. újdonságainak bemutatása, a hivatalon világpremierre azonban csak szerdán kerül sor. A Volvo kínai társmárkája soha nem látott garanciális feltételekkel és vadonatúj modellel szeretne berobbanni a köztudatba, az ingyen internet ígérete sem tűnik rossz marketingfogásnak.

Lynk&Co. Concept 03

A majdnem két éve létező Lynk & Co. a Geely Auto Group alá tartozik, ahol úgy tűnik pénzből nincs hiány, mert máris két típussal hívják fel magukra a figyelmet. Az ingyen internet kapcsolattal és az örök garanciával pedig sosem látott szolgáltatást kínálnak a kínai vásárlóknak.

Lynk&Co. Concept 03

Sejthetően a Tesla mintájára képzelik el az online autóvásárlás és házhozszállítás rendszerét is, illetve előfizetéses konstrukció is rendelkezésre áll, amelynek részleteiről ugyan nincs sok információ, de vélhetően az alkalmazások és szolgáltatások folyamatosan frissülő kínálatát takarja. Az üzleti modell központi eleme az egyszerűség, ami az árképzéstől a termékpalettán át a tulajdonosi élményig meghatározza a Lynk & Co. filozófiáját.

Lynk&Co. Concept 03

A konkrét típusokról nem árultak el szinte semmit, a 01-es modell szériaváltozata mellett bemutatják a 03 Conceptet: egy szedánt, amely egyelőre csak formai koncepció.A márka sajátos vonalai mellett a magas orrot és a vízszintes lámpákat említeném meg, a markáns C oszloppal és a rövid far résszel. Az automata váltó mellett az óriás érintőképernyő tűnik ki a digitális műszerfalból.

Lynk&Co. Concept 03

A Lynk & Co. tanulmányról pár nappal ezelőtt kerültek elő fényképek, valami nagy durranásra készülhetnek, vagy lehet nem is gondolták komolyan a szárnyas ajtós koncepciót.

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm.

Forrás:

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

A Ford 2 plug-in hibridet szán a kínai piacra
2017. április 07.
A Ford felfedte terveit a kínai piaccal kapcsolatban, hogy 2025-re széles palettával rendelkezzenek az elektromos, plug-in hibrid és egyéb elektromos járművekkel
overlanding Kínában
2018. november 03.
Evelin és Ferenc Toyota Land Cruiserével egyre közelebb kerül úticéljához, Szingapúrhoz.

További hírek