16. Rallylegend galéria : pénteki első gyors gyönyörű olasz tájjal fűszerezve

Frissítve:
2018-10-29, 11:01

Az első napnak hatalmas lelkesedéssel és izgalommal vágtam neki...

Pénteken korán keltem, hogy időben odaérjek a 10 órakor rajtoló gyorsaságira. Riminiből szerencsére akadály nélkül kikevertem, sőt, már 9 órakor a gyönyörű olasz tájban merengve sétáltam Cailungo mellett a dombtetőn.

A domboldal megtelt nézőkkel, mindenki a Lanciákra kíváncsi

A völgyet a leszállt köd tette sejtelmessé, a domboldal hamarosan megtelt benzinvérű nézőkkel, nem számított, hogy ki honnan jött. A legendás autók iránti imádat közös nyelvként szolgált a kommunikációhoz. Az egyik kanyarban lakókocsi park alakult ki, amit kicsit irigykedve szemléltem... Kell annál szebb reggel, mint amikor kávéval a kezedben kilépsz az ideiglenes guruló otthonodból és a szemed előtt vereti keresztbe egy WRC vagy egy Martini Racinges 037-es Lancia?! Mindezt még tudom fokozni, mert gyönyörű táj öleli körbe a választott helyet.

Vidéki nyugalom és a dinamika egy képen oldalról fotózva

Pezsgett a vérem, amely szerintem nyomokban már benzint is tartalmaz. Az a hangulat amely a domboldalon uralkodott, amikor egy-egy legendás autó elszáguldott egyszerűen leírhatatlan. A Rally Village-ben - amelyről galériát is készítettem - más volt az atmoszféra, a városban olyan természetesnek hatott a nyüzsgés, kint a csendes táj és a hangos autók teremtette kettősség is fokozta a kedélyeket.

A héten folyamatosan kerülnek majd fel a gyorsaságikon készült fotóim, illetve egy hosszabb beszámolóval is készülök neked.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Alapjárat helyszíni tudósítás

Kapcsolódó írások

Lángot lő az Audi az esti gyorson - oldalról fotózva
2018. október 16.
Van egy sztorim, ami úgy kezdődik, hogy péntek éjjel a San Marino-i várban... Érdekel?
Porsche olasz ház előtt oldalról fotózva
2018. október 28.
Szombaton délelőtt pihenő volt a résztvevőknek és a nézőknek is egyaránt, délután viszont Domagnano környékén bőgtek fel a motorok.

További hírek