Az OXXO Hungary Truck Racing Team leleplezte 2019-es festését

Közzétéve:
2019-03-22, 17:39

Magyarország egyetlen kamionversenyző csapata megmutatta az idei dizájnt

Az OXXO Hungary Truck Racing Team Sárosi Brúnó vezetésével lerántotta a leplet a 2019-es színvilágáról. Az AMTS pénteki napján a szokottnál nagyobb nyüzsgés fogadott. A "G" pavilonban található standon egy hatalmas letakart kamion fogadott. Nagyon izgatott voltam, mert szívemen viselem a csapat sorság már évek óta. 

2018 novemberében véglegessé vált, amit már lehetett sejteni, hogy Magyarország egyetlen kamionversenyző csapata ismét 100%-osan magyar összetételű lett. Ez annak köszönhető, hogy a csapat vezetése, Tökölyi László elnök és Sárosi Brúnó csapatfőnök leigazolta Molnár Bendegúzt a csapat versenyzőjének.

a 2019-es kamion leleplezése 

Bendegúz sajnos nem tudott részt venni a pénteki eseményen, mert kapott egy tesztlehetőséget az Amerikai Egyesült Államokban a csapat egyik felével. A csapatfőnök egyelőre nem szeretett volna többet elárulni ezzel kapcsolatban.

Ami a 2019-es kamion festését illeti, azért ez lett a befutó, mert szerették volna, ha a magyar színek dominálnának, ez meg is valósult. A nemzeti trikolor mellett idén megjelent a bordó árnyalat is, mivel egyre több válogatott mezen is visszaköszön, így fontosnak érezték. A csapat minden évben egy frappáns névvel illeti az éppen aktuális versenygépet, a tavalyi a Jázmin nevet kapta, akinek kalandjairól rövid rajzfilmsorozat is készült.

A 2019-es kamion leleplezés után 

"Több variáció is van az idei kamion nevét illetően, de nincs még meg a végső befutó, így nem szeretném még lelőni, de annyit elárulok, hogy a csapaton belül heves viták vannak ezzel kapcsolatban. Van egy-két név, amit nagyon favorizálnak a többiek, de nekem nem tetszenek. Az egyik ilyen egy mesefigurának a neve, ami nem jó, mert nagyon köthető a karakterhez, viszont pár héten belül ki fog derülni a végleges elnevezés" - árulta el a leleplezés után Sárosi Brúnó csapatfőnök. 

Sárosi Brúnó, az OXXO csapatfőnöke

"Nem tudjuk még pontosan, hogy hol fogjuk folytatni 2019-ben, de mindenféleképpen versenyezni fogunk. Több tervünk is van, de természetesen az EB az elsődleges" - tette hozzá Sárosi Brúnó.

Forrás:

Alapjárat  helyszíni tudósítás

Kapcsolódó írások

Az OXXO Hungary Truck Racing Team vezetése az új pilótával
2018. november 08.
Végre lehullott a lepel! Egy fiatal és tehetséges magyar autóversenyző, Molnár Bendegúz lett az OXXO Hungary Truck Racing Team versenyzője.
Tassi Attila a HELL új termékét tartja a kezében
2018. október 05.
A HELL ENERGY ismét előrukkolt egy újdonsággal az energiaital-kedvelő közönségnek, ahogy már megszokhattad a piacvezető gyártó időről-időre bővíti termékkínálatát.
AMTS 2017: Videós összefoglaló az autócsodákról!
2017. március 31.
Az idei Automobil & Tuning Show aktív résztvevője volt az Alapjárat csapata. Stábunk videofelvételt készített az Európa 15 országából érkező autócsodákról.
Kisfiú ül az autóban, mellette pedig két hostess az AMTS fesztiválon
2018. december 26.
Genf, Tokió, Detroit, New York, Balatonfüred. Mi a közös ezekben a városokban? Mindegyikük helyszínül szolgál egy kiemelkedő autós eseménynek 2019-ben (is)!