Az OXXO Hungary Truck Racing Team Sárosi Brúnó vezetésével lerántotta a leplet a 2019-es színvilágáról. Az AMTS pénteki napján a szokottnál nagyobb nyüzsgés fogadott. A "G" pavilonban található standon egy hatalmas letakart kamion fogadott. Nagyon izgatott voltam, mert szívemen viselem a csapat sorság már évek óta. 

2018 novemberében véglegessé vált, amit már lehetett sejteni, hogy Magyarország egyetlen kamionversenyző csapata ismét 100%-osan magyar összetételű lett. Ez annak köszönhető, hogy a csapat vezetése, Tökölyi László elnök és Sárosi Brúnó csapatfőnök leigazolta Molnár Bendegúzt a csapat versenyzőjének.

Bendegúz sajnos nem tudott részt venni a pénteki eseményen, mert kapott egy tesztlehetőséget az Amerikai Egyesült Államokban a csapat egyik felével. A csapatfőnök egyelőre nem szeretett volna többet elárulni ezzel kapcsolatban.

Ami a 2019-es kamion festését illeti, azért ez lett a befutó, mert szerették volna, ha a magyar színek dominálnának, ez meg is valósult. A nemzeti trikolor mellett idén megjelent a bordó árnyalat is, mivel egyre több válogatott mezen is visszaköszön, így fontosnak érezték. A csapat minden évben egy frappáns névvel illeti az éppen aktuális versenygépet, a tavalyi a Jázmin nevet kapta, akinek kalandjairól rövid rajzfilmsorozat is készült.

"Több variáció is van az idei kamion nevét illetően, de nincs még meg a végső befutó, így nem szeretném még lelőni, de annyit elárulok, hogy a csapaton belül heves viták vannak ezzel kapcsolatban. Van egy-két név, amit nagyon favorizálnak a többiek, de nekem nem tetszenek. Az egyik ilyen egy mesefigurának a neve, ami nem jó, mert nagyon köthető a karakterhez, viszont pár héten belül ki fog derülni a végleges elnevezés" - árulta el a leleplezés után Sárosi Brúnó csapatfőnök. 

"Nem tudjuk még pontosan, hogy hol fogjuk folytatni 2019-ben, de mindenféleképpen versenyezni fogunk. Több tervünk is van, de természetesen az EB az elsődleges" - tette hozzá Sárosi Brúnó.