Elrajtolt a Túraautó-Világkupa magyarországi hétvégéje

Közzétéve:
2019-04-25, 15:46

Elérkezett, amire nagyon sok Michelisz-fan vár már január óta, a WTCR hungaroringi hétvégéje

A marokkói nyitófordulón nem a legjobban alakultak a dolgok Michelisz Norbi és a Hyundai számára. A versenynaptár második helyszíne a Hungaroring, amelynek teljesen más a karakterisztikája, mint az említett első helyszíné. Nem mellesleg a SuperGrid állandó magyar résztvevőinek, Tassi Attilának és Michelisz Norbertnek kedveznek majd a körülmények.

A hétvége a szokásos sajtótájékoztatóval vette kezdetét csütörtök délelőtt, amelyet most a Bazilika lábánál rendeztek. A színvonalas rendezvényen részt vett a már említett magyar pilótákon kívül Francois Ribeiro, a sorozat promótere illetve Rob Huff, az SLR VW Motorsport pilótája, valamint Andy Priaulx, a Cyan Performance Lynk & Co britje is.

Michelisz Norbert hatalmas lelkesedéssel és reményekkel készül a hazai megmérettetésére, amely mindig különleges számára. További dicsőség, hogy ő tartja a WTCR körrekordját a Hungaroringen.

"Egy dobogós helyezéshez ezúttal hatalmas bravúrra lenne szükség, de mi más is lehetne a célom, mint pódiumra állni a honfitársaim előtt" - mondta Michelisz Norbert.

Tassi Attila a legfiatalabb résztvevője a Túraautó-Világkupának, amelyben ez az első szezonja, de semmivel nincs elkésve, mert még csak 19 éves. 2018-ban szabadkártyásként körözhetett a hazai közönség előtt, azonban nem alakult túl fényesen számára az a hétvége. Most viszont eltökélten készül az újabb megmérettetésre.

A magyarországi forduló előtti sajtótájékoztató résztvevői

A pilóták a hivatalos rész lebonyolítása után a saját rajtszámaikkal díszített kávékülönlegességeket is készítettek, amelynek megvolt a varázslatos hangulata.

A hétvége időtervét megtalálod a Hungaroring weboldalán az összes többi információval együtt. Természetesen az Alapjárat színeiben Márkkal mi is kint leszünk a mogyoródi fordulón, és igyekszünk minél előbb szállítani a friss infókat és a fotókat.

Forrás:

Alapjárat helyszíni tudósítás

Kapcsolódó írások

WTCR és Nagy Futam – programajánló a hosszúhétvégére
2018. április 26.
Nagy dömping lesz április végén és május elsején, a Hungaroringre látogat a bombaerős WTCR, május elsején pedig Max Verstappen F1-es autójától lesz hangos Budapest belvárosa.
Tassi Attila a HELL új termékét tartja a kezében
2018. október 05.
A HELL ENERGY ismét előrukkolt egy újdonsággal az energiaital-kedvelő közönségnek, ahogy már megszokhattad a piacvezető gyártó időről-időre bővíti termékkínálatát.
Michelisz volt a hétvége nagy vesztese!
2018. április 30.
A WTCR hungaroringi versenyhétvégéjén magyar szempontból volt nagy siker és nagy bánat, de volt, amikor örülni kellett volna, ám valahogy mégsem sikerült!
Michelisz Norbert autója a rajtrácson oldalról fotózva
2019. április 29.
A Túraautó-Világkupa versenyeinek hétvégén a Hungaroring adott otthont, ahova rengeteg Michelisz fan ellátogatott