A brit Forma-1-es istálló egyre jobban áll, ami a királykategória élmezőnyébe való visszatérést illeti. Habár hatalmas zuhanást élhettek át a Honda motorra váltást követően, ennek ellenére mára akár harmadik erőnek is titulálhatjuk őket. Ezen felül a Zak Brown által vezetett csapat nem csak a kiváló teljesítményre törekszik, de még a külsőségekre is odafigyel, így született meg ez a hihetetlenül jó festés is.

Egyedi festés a McLaren MCL35M autóján oldalról

A tavalyi évben tért vissza támogatói pozícióba a Gulf, amelyre az 1960-as, ’70-es évekből lehet ismerős. Akkor még az alapító Bruce McLaren kötött megállapodást az globális olajipari társasággal.

Egyedi festés a McLaren MCL35M autóján egy legendás GT autó mellett

A rajongók azóta reménykednek egy ilyen festésben, de az amerikai marketing szakember Brown pontosan tudta, hogy hol lenne a legnagyobb ereje egy ilyen egyedi fényezésnek. 

„Ezzel tiszteleg a McLaren a Gulf ünnepelt versenyautó-festése előtt. Óriási rajongói vagyunk a bátor és a merész dizájnoknak, és a támogatónk kékje a versenyzés világában az egyik legkedveltebb színezés. A kultúra egyik ünnepelt darabja, amely túlmutat a motorsportokon" – mondta Zak Brown, a McLaren ügyvezető igazgatója.

Egyedi festés a McLaren MCL35M autóján és pilótái overálján szemből

A csapat két pilótája, Lando Norris és Daniel Ricciardo is egyedi külsőbe öltözik majd a hercegség futamjára, így lesznek egyedi sisakfestések is, amelyeket természetesen jótékony célokra fognak felajánlani a versenyt követően.