2019. április 12. | 13:03

Az F1 magyar hangjával, Szujó Zoltánnal beszélgettem az F1-ről és a Formula E-ről, valamint néhány szóban és minden másról, ami a színfalak mögött történt vele az elmúlt években

A Formula E valóban csak egy evolúciós zsákutca lenne? Hogyan került az első F1-es hétvégéjére? Melyik volt a legemlékezetesebb hétvégéje? Michael Schumacher először tényleg csak véletlenül adott interjút neki? Milyen lemondásokkal és milyen plusszal járt ez az életstílus, a rengeteg utazás? Milyen újdonsággal készülnek Wéber Gáborral 2019-ben?

Ha téged is foglalkoztatnak a fenti kérdések, akkor nézd meg az alábbi videót, ezek és még sok más érdekes gondolat elhangzik Zolitól, amit szinte tátott szájjal hallgattam.

Emlékszem amikor évekkel ezelőtt nagypapámmal izgatottan ültünk a TV előtt, várva az F1-es közvetítés kezdetét... Egy rövid hatásszünet után Zoli köszöntötte a nézőket és elkezdődött az őrület. Több szezonon keresztül miatta néztem a közvetítéseket és ámulattal néztem azt a világot, egyre jobban éreztem, hogy oda akarok eljutni én is. Teltek-múltak az évek, sok minden változott, 2019-ben pedig elérkezett az idő, amikor egy kávézóban, kamerák előtt beszélgethettem az egyik példaképemmel, Szujó Zoltánnal.

Rengeteg szakmai tapasztalat van a birtokában, ha valakitől érdemes és lehet is tanulni, az Ő! Az a 11 év, amit utazással töltött a Száguldó Cirkuszt kísérve rengeteg történet és érdekesség táptalaja. Többek közt ezekből is szemezgettünk, sajnos a műsoridő így is több lett, mint amit terveztem, de megpróbáltam több érdekes témát is érinteni. A beszélgetésben szó esett a Fomula 1 és a Formula E viszonyáról, jelenlegi helyzetéről és jövőjéről. Szerintem nagyon jól átlátja a dolgokat, az ezekről alkotott véleménye informatív és elgondolkodtató volt.

Szerinted ki legyen a következő interjúalanyom, kire vagy kíváncsi?