2021. április 23. | 14:41

Már javában zajlik a jegyértékesítés.

Száz nappal a 36. Forma-1-es Magyar Nagydíj rajtja előtt a Hungaroring vezetősége bejelentette, hogy nézők előtt rendezné meg az idei versenyt.

„Javában zajlik a jegyértékesítés, és bízunk benne, augusztusra már annyira kedvező lesz a járványhelyzet, hogy a futball Eb-hez hasonlóan fogadhatjuk a szurkolókat. Folyamatos kapcsolatban állunk az illetékes hatóságokkal, a Magyar Nagydíjat az aktuálisan érvényben lévő szabályok betartásával rendezzük meg, de addig is mindenkit arra buzdítunk, regisztráljon és oltassa be magát, hogy ne ezen múljon az esetleges részvétele a Hungaroring idei Formula–1-es ünnepén. Tudni kell, hogy a Magyar Nagydíjra érkező nézők hetven-nyolcvan százaléka külföldi, rájuk a futam idején aktuális beutazási szabályok vonatkoznak majd, s bár nagyon optimisták vagyunk azzal kapcsolatban, hogy addigra már ez sem lesz gond, ha bármi közbejön, az elővételben értékesített jegyek árát – ahogyan tavaly is – természetesen visszatérítjük” – nyilatkozta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Az idei szezonból eddig két versenyhétvége ment le, az idénynyitó futamot Lewis Hamilton nyerte, Imolában pedig Max Verstappen állhatott fel a dobogó legfelső fokára. A 36. Magyar Nagydíj 2021. július 30. – augusztus 1. között kerül megrendezésre.

24.hu

Hungaroring Sport Zrt.

  • Címkék:
  • F1