Keszthelyi Vivien: „A célom egyértelműen a Forma-1”

Szabó Balázs újságíró
Közzétéve:
2021-01-28, 14:03

Az ifjú magyar titánnal készítettek motivációs interjút.

Keszthelyi Vivien nemrég jelent meg egy teszten, amelynek habár az eredménye még nem nyilvános, de nagy jelentőséggel bírhat a jövője szempontjából. Most elmondta, hogy hogy telnek a hétköznapjai, hogyan készül fel arra, hogy esetleg egy nagyobb bejelentés után ismét visszaülhessen a versenyautóba, továbbá arra is kitért, hogy milyen ambíciókkal várja a jövő kihívásait.

Keszthelyi Vivien egy teszten sisakban oldalról

Mint minden más sportembernek, vagy akár csak Forma-1-es és egyéb sorozatokban szereplő pilótáknak egy szabadnapja sem igazán szabad, hiszen mindig muszáj valamit sportolni, edzeni, legyen az futás, bicikli vagy kondi. Ugyanígy teszi ő is. Keszthelyi Vivient kérdeztünk az ambícióiról és arról, hogy mire lehet számítani a Carlinnal kötött szerződésével kapcsolatban a jövőben.

Az elsődleges célja így 20 évesen mindenképpen a Forma-1, ami rögös útnak ígérkezik, de mint elmondta, fel van készülve a rá váró kihívásokra. Nagyon sokat vár az elkövetkező néhány évtől, amely során hatalmas léptekben haladna előre.

Keszthelyi Vivien egy formula autós teszt során a pályán menet közben

Vivient jelenleg szerződés köti ahhoz a Carlin Motorsporthoz, amely az F2-ben is jelen. Rajtuk keresztül megfelelő pénzügyi háttérrel és tehetséggel, na meg szerencsével egyenes út vezethet a királykategóriába.

Keszthelyi Vivien azt mondta, hogy a legutóbbi tesztet követően megkezdődtek a tárgyalások, amely után bejelentéseket fognak tenni. E keretein belül minden bizonnyal felfedésre kerül az, hogy mely sorozatban szerepelhet a 2021-es évben.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Keszthelyi Vivien
2020. augusztus 07.
A Carlin istálló hároméves szerződést ajánlott a 18 éves versenyző számára.
Forma-1-es autó
2019. december 29.
A gazdag múltra visszatekintő fesztivál fénypontját évről-évre a királykategória autói adják.

További hírek