A nyár csúcspontja a magyarországi driftversenyeken, ez volt a TRACKWOOD - GALÉRIA és VIDEÓ

Közzétéve:
2019-09-08, 13:50

Máriapócson nagy buli volt idén is, a Drifting.hu ismét életre hívta a TRACKWOOD-ot és nem csalódtam.

Hiba nélkül zajlott le a TRACKWOOD idén is, a két napos drift fesztivál pedig ismételten nem okozott csalódást. Ádám az egész hétvégét Ámon Olivér mellett töltötte, én pedig a verseny történéseit kísértem figyelemmel. És persze megéltük a bulit mindketten hiszen ez az egész erről szól.

A versenyzők és a nézők oldaláról is páratlan szervezésről van szó, a verseny pedig tartogatott izgalmakat, bár idén a külföldi indulók vitték a pálmát, azért  a hazai srácok is emlékezetes köröket mentek a máriapócsi drift katlanban. Az első nap történéseit egy előző cikkemben már részleteztem a második napról pedig mellékelek neked egy kis videót.

A 68 induló közül a pro kategória első 3 helyét hátulról haladva Pawel Trela, Roman Kolesar és végül Marcin Banowicz vitte el, egyébként az idei év kedvenc autója számomra Vígh csaba S14 után Banowicz S13-asa volt. A drifting.hu 100. Versenyén nem maradt el az ünneplés sem, a verseny után hatalmas bulit csaptak a versenyzőkés a nézők együttesen, volt torta és szuperszexi rúdtáncos lányok valamint más fellépők is.

Nem is szaporítanám a szót beszéljenek magukért a képek, és az elkészült összefoglaló.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

2019 TRACKWOOD a Rabócsi Ringen a Drifting.hu szervezésében BMW E30
2019. augusztus 24.
Na meg én is ide értem Máriapócsra, Európa egyik legnagyobb drift versenyére
Trackwood és MX-5 Találkozó vár a hétvégén
2018. augusztus 22.
Lassan vége az augusztusnak, de még mindig nem maradsz autós programok nélkül. Máriapócson egy elég komoly drift bajnokság, míg Kunmadarason MX-5 találkozó vár rád.

További hírek