A Túraautó-világkupa szlovákiai versenynapjának képei

Közzétéve:
2019-05-14, 13:34

A WTCR slovákiaringi fordulójának a menetrendjét teljesen felborította a betétfutam, de így roppant élvezetes volt

Pénteken a változatos időjárásnak köszönhetően gyönyörű fények voltak, így egész nap a pálya szélén bandáztunk és fotóztunk. A megszokottól eltérően ezen a napon rendezték a szabadedzéseket és az időmérőket is.

Szombaton a motoros endurance futam miatt nem volt autós történés a pályán, de Matyival feltaláltuk magunkat. Ugyanis a KIA Motors Magyarországtól kaptunk egy Ceedet, amely kiváló útitársnak bizonyult, és ha már kimentünk vele Diósförgepatonyig, akkor kerestünk neki egy jó helyet a fotózáshoz.

Vasárnapra több magyar fotós is kilátogatott, így a pálya mellett a szokásos jó hangulat uralkodott. Mentek a sztorizgatások és közben persze szurkoltunk Michelisz Norbinak a minél jobb eredményekért. Norbi jól helyezkedett a versenyek alatt, így sikerült neki két dobogós helyet is megcsípnie, a harmadik futamon pedig ügyesen visszaverte Ceccon támadásait, akinek az Alfa Romeója jóval könnyebb volt a Hyundainál.

Ha szeretnéd átélni a Túraautó-világkupa szlovákiai versenynapjának eseményeit, pörgesd végig a galériát!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

WTCR és Nagy Futam – programajánló a hosszúhétvégére
2018. április 26.
Nagy dömping lesz április végén és május elsején, a Hungaroringre látogat a bombaerős WTCR, május elsején pedig Max Verstappen F1-es autójától lesz hangos Budapest belvárosa.
Hungaroring WTCR 2018 - GALÉRIA
2018. április 30.
37 kép arról, milyen is volt a hétvégi WTCR a Hungaroringen!

További hírek