Tüzes lett Tassi Attila versenyautója

Közzétéve:
2019-03-08, 12:57

Látványos festésben pompázik a fiatal magyar pilóta Honda Civic Type R TCR-je

A 2019-es WTCR mezőny legfiatalabb pilótája, Tassi Attila és a súlyos sérüléséből visszatérő, a korábban a Formula 1-ben 7 pontot gyűjtő Tiago Monteiro autójáról fellibbent az a bizonyos fátyol.

Tassi Attila Hondája

A Honda Civic Type R TCR a mellett, hogy szemre is tetszetős lesz, remélhetőleg a pályán is remekelni fog. A színvilág tekintetében a szponzoroknak megfelelően a JAS Motorsport, a Honda Racing és a HELL ENERGY tüzes piros árnyalata dominál a kocsin.

Tassi Attila Hondája oldalnézetben

A pilóták már hetek óta készülnek a hamarosan induló szezonra. Tassi Attila márius 5-én az Instagramon posztolt egy fotót, melyben azt írta, 1 nap alatt 97 kört ment Zandvoortban, azaz 417 kilométert teljesített. Az ifjú titán izgalmasnak aposztrofálta a tesztet, és az emojik alapján úgy tűnik, elégedett teljesítményével.

Tassi Attila bizakodik

A rajongóknak nem kell várnia a WTCR nyitófutamáig, mely április 6-7-én Marokkóban, Marrákesben esedékes. Az autókat már március 27-28-án szemügyre vehetik a fanatikusok Barcelonában, a szezon előtti utolsó tesztnapok alkalmával.

A WTCR futam eredményeiről, itt, az Alapjárat weboldalán első kézből értesülhetsz.

Forrás:

Kapcsolódó írások

WTCR és Nagy Futam – programajánló a hosszúhétvégére
2018. április 26.
Nagy dömping lesz április végén és május elsején, a Hungaroringre látogat a bombaerős WTCR, május elsején pedig Max Verstappen F1-es autójától lesz hangos Budapest belvárosa.
Tassi Attila a HELL új termékét tartja a kezében
2018. október 05.
A HELL ENERGY ismét előrukkolt egy újdonsággal az energiaital-kedvelő közönségnek, ahogy már megszokhattad a piacvezető gyártó időről-időre bővíti termékkínálatát.
Honda is önvezető rendszert fejleszt
2017. június 08.
A Honda célkitűzése, hogy 2025-re vezetés közben alhasson a sofőr, ne kelljen folyamatosan az utat figyelnie, valamint hogy az utazással töltött idő szórakoztató legyen
Így válik az elhivatottság hivatássá
2018. május 05.
Ez a rövid cikk az elmúlt 6-7 évem kedvenc autó fotóit tartalmazza, nőként, fotósként, autófotósként, ez egy kicsit döcögős, de nem lehetetlen