szombat - 2023. február 04.
4.5 °C
erős felhőzet
alapjarat.hu logo
95 627 Ft
100 671 Ft
D 684 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Zöld utat kapott: Hamilton visszatér!

2020. december 10. | 20:43

Miután kiülte a tíz napos karantént Bahreinben, teljesítette az elvárásokat.

Lewis Hamilton múlt héten kedden teljesített pozitív koronavírus tesztet, így ki kellett hagynia a múlt heti Sakhir Nagydíjat. George Russell vette át a helyét és bizonyította, hogy joggal nevezhetjük őt a jövő egyik legnagyobb reménységének. 

Hamilton visszatéréséhez négy darab negatív teszt, egy különleges engedély Abu Dhabitól és egy ottani, helyi negatív teszt is kellett. Teljességgel bizonytalan volt helyzete, de a csapat elkötelezett volt amellett, hogy visszatérhessen a hétszeres világbajnok. Habár ma reggel Russell még Mercedes felszerelésben feszített, most hivatalosan is bejelentették, hogy ismét Hamilton vezetheti az egyik Ezüst Nyilat. Hamilton ezen a helyszínen korábban már ötször is győzedelmeskedett, az elmúlt két évben egyaránt őt intették le elsőként. Nagy kérdés, hogy mennyire viselte meg fizikálisan, hogy átesett a betegségen, hogyan tud ismét maximális teljesítményt nyújtani. 

Valószínűleg a legtöbben szurkoltunk Russell újabb lehetőségének, hiszen nagyon megérdemelte volna, hogy a csapat most ne hibázzon és sikerüljön egy hiba nélküli futamot teljesítenie, amiben meg is tudja valósítani az álmát, első futamgyőzelmét. Azonban semmi sincs veszve, hiszen nem teljesen elképzelhetetlen, hogy megkapja Bottas ülését - ez esetben nagy izgalmak várhatnak ránk a 2021-es szezonban. Álom, de semmi sem lehetetlen!

  • Címkék:
  • F1
Már a hivatalos bemutatója előtt sorozatgyártásba kerül az Audi E-Tron GT Ferrari vs. Lamborghini - Az autózás történelmének leghíresebb ellentéte

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!