A Ferrari legalább itt győzni tudott - a Ferrari World Abu Dhabi lett a világ legjobb vidámparkja 2019-ben

Közzétéve:
2019-12-04, 13:26

A Ferrari World Abu Dhabi ismét bezsebelt egy elismerést.

Ez a világ legnagyobb épülete, a hasonló váz szerkezettel rendelkezők között. Abu Dhabiban található a Ferrari híres vidámparkja, amely nemrég érdemelte ki a világ legjobb vidámparkjának járó díjat. A Világ Vezető Tematikus Parkjának járó díjat a World Travel Awards éves versenyének keretei között ítélik oda az arra méltó intézménynek. Az idei gálavacsorát Muscatban, a Királyi Operaházban rendezték.

„Négy egymást követő évben a Közel-Kelet vezető tematikus parkja lettünk és erre nagyon büszkék vagyunk. Ez egy ikonikus park, tele izgalmakkal és túrákkal. Nagyon örülök, hogy ma este elnyertük a díjat” – mondta Bianca Sammut, a Ferrari World Abu Dhabi ügyvezető igazgatója a trófea kézhezvétele után.

A Ferrari World Abu Dhabi egyik része

Azoknak, akik még nem hallottak a Ferrari Worldről, ez egy a vidámpark az Abu Dhabi-i Yas-szigeten, amelyet majdnem 10 évvel ezelőtt építettek fel, hogy a Ferrari szellemiségét hirdesse. Amit remekül el is végez, ugyanis itt található a világ leggyorsabb hullámvasútja. Ez az első ilyen tematikájú park, remélem lesz még több is, esetleg közelebb.

A világ leggyorsabb hullámvasútja Abu Dhabiban

A vidámpark 2010. november 4-én nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt és azóta a  Közel-Kelet vezető turisztikai attrakciója lett 2015-ben és 2016-ban, valamint a Közel-Kelet vezető vidámparkjának járó elismerést is bezsebelte 2017-ben és 2018-ban is.

Ami a World Travel Awards díját illeti, a versenyt 1993-ban hozták létre azzal a céllal, hogy elismerjék és jutalmazzák a kiválóságot az utazás, turisztika és vendéglátóipar minden kulcsfontosságú ágazatában.

Igazából nem meglepő, hogy ennyire nagy sikernek örvend, hiszen a Ferrari keze van a dologban, így az csak jó lehet.

Kapcsolódó írások

A ritka, Verde Silverstone fényezésű 1995-ös Ferrari F355 Berlinetta
2020. február 18.
A Ferrari F355 az egyik legkedveltebb sportautó, amely kigurult Maranellóból az Enzo Ferrari utáni korszakban.
Heti autós képgyűjtemény
2017. február 09.
Blogunkon új, könnyed heti rovat indul szórakoztató és informatív képekkel, kötetlen témákban. Érdekességek, humor, motorsport, fotográfia, egyszóval bármi, ami autó.

További hírek