Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
szombat - 2023. december 09.
0.5 °C
erős felhőzet
alapjarat.hu logo
95 573 Ft
100 634 Ft
D 593 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Így néz ki az új Moszkvics - VIDEÓ

2023. szeptember 15. | 06:24

Egy Oroszországban élő nő a TikTok csatornáján mutatta be, hogy néz ki kívül-belül az új Moszkvics.

Tavaly novemberben számoltunk arról, hogy az oroszok életre hívták a Moszkvics márkanevet a KAMAZ jóvoltából. A logó mögé azonban nem saját technikát terveztek, hanem a kínai JAC autógyártó modelljeit kezdték el átemblémázni. Ezeket a járműveket árulják Oroszországban Moszkvics néven.

Az új Moszkvicsok alapjait a JAC JS4 és iEVS4 modelljei adják. A válaszható opciók közé tartozik az 1,6 literes szívó négyhengeres hatgangos kézi váltóval, vagy 1,5-ös turbómotor 150 lóerővel és opcionális fokozatmentes automatával.

A fentiek fényében bizonyára nem meglepő, hogy gyakorlatilag semmiben sem hasonlít a régi Moszkvicsokra az új változat azt leszámítva, hogy az új Moszkvicsnak is négy kereke van és el lehet vele jutni egyik pontból a másikba.

@sziaprivet Milyen most egy Moszkvics ? #cars #car #moskvich #sziaprivet #moscow #russia ♬ Epic Inspiration - DM Production

A sziaprivet nevű csatorna tulajdonosa több mint 67 ezer követővel rendelkezik. Meglehetősen változatos témákban posztol, nem csak autókról, és igen sűrűn. Megesik, hogy egy nap több új videóval is jelentkezik.

A napokban bemutatta, hogy milyen egy kapszula hotel Moszkvában, de készített videót az orosz falu valóságáról is. Értekezett arról is, hogy tényleg külföldről érkezik-e minden ételféle Oroszországba, míg egy másik anyagában a moszkvai metró aluljárójáról tett közzé egy egy perces felvételt.

Akár 50 kilóval is könnyebbek lehetnek az F1-es autók 2026-tól Nem fogynak a várakozásoknak megfelelően a villanyautók, ezért több száz alkalmazottjától vált meg a Volkswagen

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!