A legutóbbi hír az volt a Tesla tájékáról, hogy egy egészen mutatós harmadik negyedévet produkáltak 2020-ban, panaszra tehát nem lehet okuk még ebben a pandémiás helyzetben sem. Most arról szólnak a beszámolók, hogy a Cybertruck elektromos autóra további változtatások várnak még azelőtt, hogy sorozatgyártásba kerülne.

Musk elmondása szerint egyeztetett Franz von Holzhausennel, a Tesla vezető tervezőjével arról, hogy milyen további módosításokat eszközölnek majd a Cybertruck modellen.

Tesla Cybertruck elölről

„Múlt pénteken a stúdióban voltam Franz társaságában, amikor átbeszéltük a csapattal a Cybertruck módosításait. Mindig jobb sorozatgyártású modellt akarunk bemutatni, mint amit a hivatalos leleplezésen mutattunk” – mondta Musk.

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen módosításokat terveznek, de a jelenlegi elképzelések szerint már 2021 végén szeretnék kiszállítani az első példányokat az elektromos pickup modellből, amelynek megvalósíthatóságát a Texasban épülő Gigafactory is befolyásolja.

Amennyiben érdekelnek a Tesla további modelljei is, nézd meg ezt a Model 3 bemutatót. Ha a videó nem indulna el, ezen a linken tekintheted meg.

Ha szeretnél Teslát venni, akkor keresd fel a mah-ev.hu weboldalt! Mudri Dániel készséggel áll rendelkezésedre telefonon vagy e-mailben (+36-20-366-3447, daniel.mudri@mahzrt.hu).